Prince

Prince

Prince havde formue i guldbarrer til en værdi af næsten 1 million dollars

Når alt andet er usikkert, skal man altid investere i guld. Det gjorde Prince i hvert fald.

Når en stinkende rig musiker stiller træskoene, kan det næsten ikke undgås, at der gemmer sig værdifulde genstande og mærkelige artefakter i dødsboet. Er afdøde så oven i købet så enestående en karakter og omgivet af så meget mystik, som tilfældet er med Prince, er der næsten ikke noget, der kan overraske.

Alligevel spærrer man lige øjnene lidt op, når det lokale Minnesota-medie Star Tribune skriver, at der er blevet fundet hele 67 guldbarrer iblandt musikerens efterladte ejendele. Og skulle man være i tvivl, vurderes de til at have en værdi af cirka 840.000 dollars (svarende til ca. 5,9 millioner danske kroner) + det løse i kontanter.

Sådan så guldbarrer ud i David O. Russels film 'Three Kings' fra 1999

Den ikoniske musiker havde efter sigende ingen penge investeret i aktiemarkedet, ud over de par selskaber han selv ejede, så Prince har tilsyneladende fulgt rådet givet af utallige nervøse fædre igennem tiden: Lad vær' med at spille pengene op på aktiemarkedet - investér i guld, det mister aldrig sin værdi!

Foruden guldbarrerne efterlader den lilla legende boliger til en værdi af flere millioner dollars og et væld af klenodier, rettigheder og genstande, der alt sammen skal gøres op og formodentlig fordeles mellem hans brødre og søstre, idet han ikke efterlod et testamente ved sin død i april sidste år.

LÆS OGSÅ: Disse plader kommer ud i 2017

LÆS OGSÅ: Død af sorg? Carrie Fishers mor gik bort i går

LÆS OGSÅ: Her er 6 gamle film, der faktisk foregår i 2017