Milliardærsøn bruger 1,6 millioner på Louis Vuitton-print til sin Ferrari - som han først må køre om tre år
Foto: YouTube

Milliardærsøn bruger 1,6 millioner på Louis Vuitton-print til sin Ferrari - som han først må køre om tre år

I en ny video viser 15-årige Rashed Saif Belhasa, bedre kendt online som Money Kicks, sit nyeste køb frem.

Designsamarbejdet mellem Supreme og Louis Vuitton er blevet kaldt det mest hypede nogensinde, og sjældent har en kollektion oplevet så voldsom popularitet. Alligevel er det lykkedes den 15-årige milliardærsøn Rashed Saif Belhasa at tage hypen til nye højder.

I en ny video kan den 15-åriges mere end 700.000 følgere på YouTube, hvor han går under navnet Money Kicks, følge med, når Belhasa får indpakket sin tidligere gule Ferrari i rødt og hvidt Louis Vuitton-print. En proces, der tager to dage, og som beløber sig til den nette sum af 200.000 pund svarende til cirka 1,6 millioner danske kroner.

I videoen begrunder teenageren sit ekstravagante køb med, at det “handler om detaljerne”. Undervejs får han også vist sine følgere, hvilke biler han planlægger at forkæle sig selv med i fremtiden.

Foruden Ferrarien, som har en 6,3 liters V12-motor og en tophastighed på 321 km/t, er Belhasi ifølge Business Insider Nordic indehaver af Yeezy-inspireret Cadillac Escalade og en skosamling til en værdi af knapt 6,5 millioner kroner.

Det eneste problem er dog, at aldersgrænsen for at køre bil i Dubai er 18. Så Belhasa må nøjes med passagersædet i de kommende tre år, indtil han selv er gammel nok til at tage over bag rattet.

Se videoen, hvor Belhasas Ferrari gennemgår den dyre forandring, herunder.

LÆS OGSÅ: Her er det nye samarbejde mellem Wood Wood og Adidas

LÆS OGSÅ: 12 vanvittigt dyre sneakers vi gerne vil stikke fødderne i

LÆS OGSÅ: Paris’ mest hypede tøjbutik lukker efter 20 år