Sponsoreret af Stimorol

STIMOROL_MASTER_ASSET_MAIN_LOGO_640.png

Han har gennem sin karriere interviewet verdensstjerner som Stormzy, J. Cole, Kendrick Lamar og Wiz Khalifa.

Fra verdensscenen zoomer han nu ind på den danske musikscene i sæson to af podcasten ’Lidt at Tygge På’, når han med et glimt i øjet interviewer danske stjerner som fx den legendariske Gili, der er sæsonens første gæst. En gæst, der altså sjældent giver interviews, men har valgte at takke ja til en ærlig snak med Danijel Drux.

Efter første afsnit med Gilli, har både Thor Farlov og Icekiid også gæstet Danijel Drux i studiet, og der er flere spændende kunstnere og interviews i vente i podcastens kommende afsnit.

Herunder sætter han lidt flere ord på podcasten og hans oplevelse som vært.

’Lidt at Tygge På’ – en podcast af Stimorol

I anden sæson af ’Lidt at Tygge På’ inviterer vært Danijel Drux en række forskellige artister forbi til en dybfølt snak om en tekst, der har betydet noget særligt for dem. Med teksten som udgangspunkt dykker de ned i de små nuancer af kunstnerens liv og karriere. Hvordan formes en sangtekst? Hvad inspirerer kunstneren, og hvilke historier gemmer sig bag ordene? I podcasten får man altså muligheden for at opleve forskellige danske kunstnere fra en ny og personlig vinkel.

Du kan lytte til podcasten lige her eller der, hvor du ellers lytter til podcasts.

PODADS_STIMOROL_20242 (1).jpg

Hvad synes du om at have været vært på podcasten ’Lidt at Tygge På’? 

”Det har været fedt at blive anerkendt af så stort et brand som Stimorol, når de kunne have valgt alle mulige andre som vært. Og så har jeg været utroligt taknemlig over at få lov til at lægge øre til artisternes dybe historier og sjove anekdoter.”

Du har lavet interviews med mange kendte artister gennem årene. Hvad har været særligt ved at lave denne podcast?

”Jeg har virkelig kunne gå i dybden med teksterne og researche på en helt ny måde, da spørgsmålene skulle bygges op anderledes, end jeg er vant til. Og så er det bare fedt at få lov til at lære kunstnerne at kende gennem deres lyrik. Det har også været fedt at se, hvor investerede Stimorol har været i at vælge de rette artister til podcasten.”

Nu er de første tre afsnit ude med Gilli, Thor Farlov og Icekiid. Hvad var de mest spændende øjeblikke? 

”Med Gilli var det, da han begyndte at tale om, at han faktisk ikke altid har brudt sig om at optræde live. Jeg var overrasket over, at han havde lyst til at åbne op og fortælle om den del af gamet. 

Det mest spændende ved interviewet med Thor Farlov var, hvordan han tidligere i sin karriere har skrevet kærlighedssange uden at have haft en kæreste, og hvordan han selv mærkede en forskel i at skrive kærlighedssange, efter han mødte sin første kærlighed. 

Icekiids mest spændende øjeblik var, da jeg spurgte ham, hvad det dummeste, han har lavet i sit liv, er. Der chokerede hans svar mig utroligt meget, da det viste en helt ny og ekstremt moden side af Icekiid, som jeg ellers har kendt i mange år.”

Hvad kan lytterne se frem til i resten af sæsonen?

”En masse gode og ægte snakke – og til at lære artisterne at kende på en ny måde. Og selvfølgelig en masse sjove, dybe og relaterbare anekdoter. Derudover kan de altid forvente, at jeg er ærlig og laver lidt rav i den.”

Hvordan har samarbejdet været med Stimorol? 

”Samarbejdet har været pissefedt. Jeg synes, det har været dejligt befriende at kunne gøre præcis, hvad jeg har lyst til. Og at Stimorol ikke har sat for mange regler op, selvom det er en brandet podcast. Det har tiltalt mig rigtig meget. Det er også mundet ud i rigtigt stærke interviews, hvor vi virkelig har givet artisterne noget at tygge på – og dermed også lytterne.

Som kulturmenneske og stor fan af musik er jeg rigtig glad for, at der kommer et projekt som dette, hvor man som fan kan fordybe sig i artisternes tanker bag musikken. Og det ville ikke være muligt, hvis Stimorol ikke var så ambitiøse omkring projektet.”

Vil du lytte til Stimorols podcast ’Lidt at Tygge På’ med Danijel Drux i værtsrollen, kan du finde den lige her.