Fodboldnørdernes tre dage i paradis

Vind en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse og oplev en forrygende weekend med tre kampe i tre lande

Hvad er bedre end en fodboldrejse til en af Europas topligaer? Det er at gøre det tre dage i træk!

Deltag i Oddsets konkurrence om en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse og få mulighed for at opleve den fantastiske stemning på tre forskellige stadions i tre forskellige lande på tre dage fra den 26. til den 28. april 2019. (Deltag i bunden af artiklen).

Sammen med gamle fodboldkoryfæer, sportsjournalister og andre fodboldnørder rejser vinderen fredag fra København i et chartret fly med destination fodbold.

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Et fly fuld af fodboldglade mennesker, hvis eneste formål er at opleve 3 kampe på 3 dage i fantastisk selskab. Alt er betalt, så du skal bare læne dig tilbage i flysædet og glæde dig til Verdens Bedste Fodboldrejse.

fly.jpg

Den fedeste tur

Sidste års konkurrence blev vundet af 31-årige Nicolai Søndergård Kjær fra København. Han havde dengang sin første udenlandske fodboldoplevelse til gode.

"Det var min første tur til en kamp i udlandet, og det er bestemt ikke min sidste. Det var en rigtig fed tur med kæmpe oplevelser på de tre stadions og rigtig hyggeligt samvær med en masser fodboldnørder", fortæller Nicolai Søndergård Kjær.

Sidste års rejse startede med Fernet Branca i flyet på vej mod Braunschweig i Tyskland, og så gik fodboldsnakken ellers mellem konkurrencevindere, oddsere og fodboldkendisser.

"Allan Simonsen, Henrik Larsen, Jon Dahl Tomasson og Flemming Toft var bl.a. med på turen. Ellers var vi meget forskellige, og det var derfor superspændende at tale med mange forskellige mennesker om fodbold. Det var fodboldnørder på den gode måde, så der blev virkelig snakket fodbold", siger Nicolai Søndergård Kjær.

Efter ankomsten til Braunschweig blev deltagerne indlogeret på hotellet i Wolfsburg inden middagen før kampen mellem hjemmeholdet og Augsburg.

Fodboldanekdoter

Under middagen i Wolfsburg fløj anekdoterne henover bordene, og bl.a. Flemming Toft havde en våd historie fra Jan Mølbys aktive tid i Liverpool.

Flemming Toft var blevet inviteret op på Jan Mølbys hotelværelse i Liverpool for at drikke en øl aftenen før et Merseyside-opgør på Goodison, men det holdt ikke Mølby tilbage.

Efter den fjerde øl blev Toft nervøs og spurgte, hvad der ville ske, hvis Kenny Dalglish (daværende Liverpool-manager, red.) opdagede, at Mølby havde drukket 5-6 øl med en dansk journalist inden et vigtigt lokalopgør mod Everton…

Kenny, svarede Mølby. Han sidder selv skide fuld nede på 1. etage

Og så var verdens bedste fodboldrejse lige som i gang…

Efter middagen gik turen til Volkswagen Arena og kampen mellem Wolfsburg og Augsburg.

"Det var godt nok ikke nogen topkamp og den endte 0-0, men alligevel var det en rigtig fed oplevelse. Tyskerne giver den virkelig gas på stadion, så det var fantastisk at opleve stemningen i Bundesligaen", fortæller Nicolai Søndergård Kjær.

wolswagen-stadion.jpg

Next stop Camp Nou

Lørdag morgen lettede det chartrede fly med kurs mod Camp Nou og kampen mellem Barcelona og Valencia.

Inden aftenens topkamp var der oplæg fra Danmarks assisterende landstræner Jon Dahl Tomasson og Allan Simonsen, som fortalte om sin tid i Barcelona.

"Der var flere gode oplæg på turen, men det var især spændende at høre Jon Dahl fortælle om forberedelserne frem mod VM sidste år og komme lidt ind i maskinrummet på landsholdet, og så var det også sjovt at høre om Allan Simonsens tid på Camp Nou", fortæller Nicolai Søndergård Kjær.

De fleste deltagere på Verdens Bedste Fodboldrejse havde Camp Nou som turens højdepunkt, og de blev ikke skuffede. Barcelona vandt 2-1 efter en underholdende topkamp.

"Jeg havde selvfølgelig glædet mig til at opleve Messi live på Camp Nou, og det var især sjovt at se, hvordan de nærmest forgudede ham, når de næsten hvert 10. minut råbte Messi, Messi, Messi ned mod ham", fortæller Nicolai Søndergård Kjær.

Milan Ultras

Søndag formiddag rejste selskabet til turens sidste kamp – det klassiske opgør mellem Nord- og Syditalien, Milan-Napoli på San Siro.

"Lige som Camp Nou var det en kæmpe oplevelse at være på San Siro. Det er begge ikoniske stadions, og at opleve Milans Ultras var noget særligt. De kan jo ikke fordrage dem fra Syditalien, så der var en meget intens stemning på San Siro", fortæller Nicolai Søndergård Kjær.

stadion.jpg

Han arbejder til daglig som konsulent i Dansk Industri og ud over tre store fodboldoplevelser, fik Nicolai Søndergård Kjær også en ekspertrolle ud af deltagelsen i Verdens Bedste Fodboldrejse.

"Jeg arbejder bl.a. med russiske forhold i Dansk Industri, så efter turen deltog jeg faktisk i en podcast om VM i Rusland hos Mediano inden VM sidste sommer, så der kan komme nogle sjove bekendtskaber ud af sådan en tur", siger Nicolai Søndergård Kjær.

fodboldrejsemedalje.jpg

3 kampe i 3 lande på 3 dage

Deltag i  konkurrencen om en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse og få mulighed for at opleve den fantastiske stemning på tre forskellige stadions i tre forskellige lande på tre dage fra den 26. til den 28. april 2019.

Alt er betalt. Du skal bare hoppe om bord på det chartrede fly og glæde dig til Verdens Bedste Fodboldrejse sammen med gamle fodboldkoryfæer, sportsjournalister og andre fodboldnørder.

Verdens Bedste Fodboldrejse udbydes af Oddset og kan ikke købes for penge.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Fodbold