Tagliatelle al ragù

Den ægte bolognese

Italiensk køkkenveteran: ”Krydderurter har ingen plads i en bolognese”

Og spaghettien er også en misforståelse.

Den er muligvis Italiens største eksportvare.

Den er muligvis også den mest mishandlede.

Vi taler om bolognesen. Spaghetti bolognese. Et stort hit blandt børnefamilier i Vesten. Men italienerne selv er ikke imponerede over, hvordan den tager sig ud på vores middagsborde og i mangen en turistfælde.

Senest er det kok og kogebogsforfatter Antonio Carluccio, der har tilsluttet sig koret af kritikere. Den 79-årige Carluccio beklagede sig for nylig under en tale ved en litteraturfestival i den engelske by Cheltenham over, hvordan mange briter fuldstændig har misforstået konceptet.

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her