PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Tagliatelle al ragù

Den ægte bolognese

Italiensk køkkenveteran: ”Krydderurter har ingen plads i en bolognese”

Og spaghettien er også en misforståelse.

Den er muligvis Italiens største eksportvare.

Den er muligvis også den mest mishandlede.

Vi taler om bolognesen. Spaghetti bolognese. Et stort hit blandt børnefamilier i Vesten. Men italienerne selv er ikke imponerede over, hvordan den tager sig ud på vores middagsborde og i mangen en turistfælde.

Senest er det kok og kogebogsforfatter Antonio Carluccio, der har tilsluttet sig koret af kritikere. Den 79-årige Carluccio beklagede sig for nylig under en tale ved en litteraturfestival i den engelske by Cheltenham over, hvordan mange briter fuldstændig har misforstået konceptet.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her