Bon Bon af and vendt i quinoa
Til 2 personer


80 g andebryst
1 æg
1 spsk. finthk. gulerod
1 spsk. finthk. rødløg
1 finthk. tørret figen
1 knvsp. finthk. frisk chili
Salt
Peber
2 spsk. krummer af daggammelt brød
100 g øko-quinoa
Olie til fritering
Øko-appelsin

Skær skind og fedt af andebrystet, og hak det rene kød. Rør gulerod, løg, chili og figen sammen med andekødet. Krydr med salt og peber. Tilføj æg og rasp, og rør godt rundt i farsen. Lad andefarsen hvile i køleskabet i 30 minutter.

Kog quinoa i vand i 10-12 minutter. Dræn for vand, så quinoaen danner en klæbrig masse, og lad det køle af. Rul andefarsen til små kugler, og vend dem i quinoa.

Varm olien op til 190 grader, eller til det syder om en tandstik, der stikkes ned i den varme olie. Fritér kuglerne i 3 minutter.

Dekorér før servering med revet appelsinskræl.
__________

Opskriften er fra:

Il Grappolo Blu
Vesterfarimagsgade 35
1606 København V
Tlf. 3311 5720

igb.dk »
__________

SE OGSÅ: Få 4 opskrifter fra Il Grappolo Blu
SE OGSÅ: Balsamicomarineret makrel

Bliv ven med gastro på facebook »