Bon Bon af and vendt i quinoa
Til 2 personer
80 g andebryst
1 æg
1 spsk. finthk. gulerod
1 spsk. finthk. rødløg
1 finthk. tørret figen
1 knvsp. finthk. frisk chili
Salt
Peber
2 spsk. krummer af daggammelt brød
100 g øko-quinoa
Olie til fritering
Øko-appelsin
Skær skind og fedt af andebrystet, og hak det rene kød. Rør gulerod, løg, chili og figen sammen med andekødet. Krydr med salt og peber. Tilføj æg og rasp, og rør godt rundt i farsen. Lad andefarsen hvile i køleskabet i 30 minutter.
Kog quinoa i vand i 10-12 minutter. Dræn for vand, så quinoaen danner en klæbrig masse, og lad det køle af. Rul andefarsen til små kugler, og vend dem i quinoa.
Varm olien op til 190 grader, eller til det syder om en tandstik, der stikkes ned i den varme olie. Fritér kuglerne i 3 minutter.
Dekorér før servering med revet appelsinskræl.
__________
Opskriften er fra:
Il Grappolo Blu
Vesterfarimagsgade 35
1606 København V
Tlf. 3311 5720
igb.dk »
__________
SE OGSÅ: Få 4 opskrifter fra Il Grappolo Blu
SE OGSÅ: Balsamicomarineret makrel
Bliv ven med gastro på facebook »