Skarp innovation optimerer køkkenoplevelsen

Skarp innovation optimerer køkkenoplevelsen

Teknologiske løsninger gør madlavningen bedre og sjovere, og med stilrene integrerede løsninger, behøver du ikke længere se på tunge hvidevarer i køkkenet.

Gå aldrig ned på udstyr” er et evigt gyldigt statement. Det gælder både i sportens verden, i hobbyrummet og naturligvis også i køkkenet. Og når talentet og passionen for madlavning skal optimeres, griber manden til de smarteste gadgets og nyeste innovative løsninger.

Siemens hvidevarer har derfor udviklet en række teknologiske løsninger, som integrerer hvidevarerne naturligt i køkkenet og samtidig forener praktik, æstetik og smart innovation. Siemens hvidevarer er førende inden for teknologi, innovation og design – tre komponenter, der er essentielle i en kreativ køkkenindretning. Og selvom køkkenet kommer til at rumme færre synlige hvidevarer, er der ikke sparet på de intelligente løsninger, der nøje tilpasser sig mandens behov.

De fleste af Siemens indbygningsprodukter kan naturligvis tilsluttes Wi-Fi og kan betjenes fra appen Home Connect på din smartphone eller tablet, så du kan betjene dine hvidevarer, uanset hvor du befinder dig.

Tekst_Siemens_scene03_Variant_Main.jpgMed æstetik, funktionalitet og innovation har Siemens hvidevarer skabt en hvidevareserie, som kombinerer de utallige teknologiske muligheder med det diskrete minimalistiske design.

APP’EN HOLDER ØJE MED MADEN

I Home Connect appen findes et stort udvalg af opskrifter, og når du har valgt din favorit, kan du sende indstillingerne direkte til ovnen og starte opvarmningsprocessen, og med Home Connect-appen kan du ændre farve på emhættens belysningen fra mobilen, og få en sms-besked, når filtret skal skiftes ud eller rengøres. Wi-Fi-tilsluttede emhætter og kogeplader kan også kommunikere med hinanden, så når kogepladen tændes, tænder emhætten automatisk og finder præcis det niveau, der er nødvendigt til mængden af damp og mados.

Med app’en kan du også få en sms-besked, hvis køleskabsdøren står åben eller blive guidet af Home Connect-appen til effektiv opbevaring af fødevarer og indkøbslister. Eller vælg et køleskab med kamera, så du altid ved, hvad der er i køleskabet, også når du står i supermarkedet og skal købe ind.

Via Home-Connect kan Siemens innovative opvaskemaskine også sende en sms, når det er på tide at købe flere opvasketabs, og du kan også få en besked, når niveauet af salt og afspændingsmiddel er lavt.Tekst_Siemens_kitchen__stills_scene_04_angle2.jpg

DISKRETE HVIDEVARER

Køkkenet har i flere årtier været det sociale omdrejningspunkt i vores liv. Det er her vi mødes og taler om dagens oplevelser, og det er her vi hygger os med vennerne fredag aften. De mange timer i køkkenet stiller samtidig med funktionalitet også krav til indretningen. Det skal være hyggeligt, stilrent og ikke mindst praktisk. Derfor vælger mange at integrere hvidevarerne som en mere naturlig del af køkkenet, og nogle vælger endda at gemme dem helt væk. Sådanne løsninger kræver en kreativ køkkenindretning, og hos Siemens hvidevarer er man derfor fast besluttet på at gøre køkkenet til det sociale omdrejningspunkt i dit liv – ved at forbedre dagligdagens oplevelser og føre spændende muligheder ud i livet.

Men tunge hvidevarer er ofte en udfordring, når familien drømmer om et elegant og minimalistisk køkken. Hvidevarer er hjertet i køkkenet, men fylder ofte unødigt i horisonten, og hvis du forsøger at gemme de tunge hvidevarer og andre køkkenting væk i skabe og kroge, bliver det ofte upraktisk.

Siemens hvidevarer forener derfor både diskret elegance med funktionel innovation.