Studerende laver funktionel Batman-dragt

Du skal altid være dig selv, med mindre du kan være Batman. Så vær Batman. Den tidligere umulige drøm kan den kun 21-årige universitetsstuderende Jackson Gordon nu bringe til live. Til dagligt læser han industrielt design på universitetet i Philadelphia, men lektierne er så hurtigt overstået, at han besluttede sig for at bruge sin fritid på noget fornuftigt.

LÆS OGSÅ: Batman får nyt ansigt

Gordon har tidligere lavet et Batman-outfit. En kopi af det, Christian Bale har på i Christopher Nolans ’Dark Knight-trilogi’, men han ærgrede sig over, at det ikke var funktionelt. Derfor oprettede han en Kickstarterkampagne, og samlede på den måde godt 9.000 kroner ind. Derefter brugte han to måneder på at lave sin egen, kampdygtige Batman-dragt.11 kg vejer den, er fleksibel, og dermed god at slås i, ligesom dragten kan modstå slag, stik og knivhug. Derudover har Jackson Gordon det sorte bælte i kungfu, men om hans plan er at holde Philadelphia-natten fri for kriminalitet, melder historien ikke noget om.

Og sådan er det med typer som Jackson Gordon: Nogle mænd er ikke ude efter noget logisk som penge. De kan ikke blive købt, mobbet, talt til fornuft eller forhandlet med. Nogle mænd er bare ude efter at se sig selv i en Batmandragt.

Se Jackson Gordon demonstrere sin dragt:LÆS OGSÅ: 70 years of Batman evolution

LÆS OGSÅ: Her er Danmarks dårligste tv

LÆS OGSÅ: Dobbelt op på superhelt: Superman og Batman i samme film

Se, hvad vi ellers skriver om: Viral video