Foto: Kristian Fæste

Her er vores allerbedste billeder fra Roskilde Festival 2018

Er du ramt af Roskilde-blues og har lyst til at drømme dig tilbage på Dyreskuepladsen? Så får du her en masse billeder, der kan hjælpe dig.

Roskilde Festival 2018 er slut, og vi gør status.

Den sidste uge havde vores journalister og fotografer travlt med at rende rundt på festivalen for at fange de bedste billeder af gæsterne og kunstnerne. Der blev taget mange gode undervejs.

Her er vores opsamling af de allerbedste skud:

Kvinderne vi kan li'


Lad os slå det fast med det samme: Vi kan lide alle kvinder. Desværre kunne vi kun nå at fange en brøkdel af alle de skønne damer på Roskilde Festival med vores kameraer. Her er et lille udpluk af dem, som vores fotograf Nina Buth Olsen mødte. Du kan se resten her.

 

Reportage fra de mærkeligste camps

Det vrimler med skøre camps på Roskilde Festival. Vores journalist Sebastian Dall Mayoni og fotograf Kristian Fæste satte sig for at besøge nogle af de camps, der stak ud fra mængden for at høre, hvordan en dårlig idé blev til en fantastisk camp. Læs artiklen her.
 

Stemningsbilleder fra opvarmningsdagene

Der blev festet igennem, set Danmark spille VM-kamp mod Kroatien på storskærm og ellers bare chillet ud i opvarmningsdagene. Fotograf Kristian Fæste fik taget flere gode stemningsbilleder fra de første dage. Se resten her.

Bedste streetstyle set fra kvindens perspektiv

Euromans kvindelige journalist, Laura Labarca, og kvindelige fotograf, Nina Buth Olsen, gik på jagt efter mænd på Dyrskuepladsen, der tog festivalstilen til et nyt niveau. Læs deres bedømmelse og se resten af billederne her.

Musikdagene

Fotograf Kristian Fæste tog også billeder fra musikdagene.

LÆS OGSÅ: Roskilde '18: De bedste billeder fra opvarmningsdagene

LÆS OGSÅ: Moderedaktørens lille flugt til mediebaglommen på Roskilde: Billeder af folk fra festen

LÆS OGSÅ: 10 kvinder vi kan li’ på Roskilde Festival '18

Se, hvad vi ellers skriver om: Roskilde Festival, Foto, Musik og Festival