Seriemorderhus fra 'Ondskabens øjne' til salg

Det er faktisk ganske hyggeligt.

I seriemorder-thrilleren 'Ondskabens øjne' tilhører huset Buffalo Bill, der holder af at flå huden af sine ofre og holde fanger i kælderen.

I virkeligheden tilhører huset et ældre ægtepar. Et ægtepar, der nu har fået lyst til at bo på mindre plads og derfor har sat huset til salg.

LÆS OGSÅ: Mænds 11 værste indretningsfejl

Ejendommen, der ligger i Pennsylvania, er derfor kommet på markedet til en udgangspris, der ligger lige i underkanten af 2 millioner kroner.

Men så får man altså også et hus med tre etager, der har tjent som set for en af filmhistoriens berømteste thrillers. Holdet bag den Oscar-præmierede film kontaktede ægteparret  Scott og Barbara Lloyd i 1989, da filmen skulle indspilles."De var på udkig efter et hus, hvor man kommer ind ad hoveddøren og har en lige linje igennem," siger Barbara Lloyd til mediet TRIB Media.

"De ville have, det skulle virke som et edderkoppespind, hvor Buffalo Bill kunne trække Jodie Foster ind, først i entréen, så ind i køkkenet og så ned i kælderen."


Stillbillede fra filmen. Orion

Ejendomsmægleren mener, at potentielle købere skal findes hos folk, der har en smag for det uhyggelige. 

Men der skuffer huset altså en del. Fangehullet i kælderen er der ikke noget af, det blev nemlig bygget i et studie. Og i almindelighed ser huset ganske hyggeligt ud på en lidt gammeldags måde, hvis du spørger os. Se bare billederne fra ejendomsmægleren:

LÆS OGSÅ: Raheem Sterlings hus til salg - er indretningen lige i øjet eller forfærdelig?

LÆS OGSÅ: Få styr på Københavns arkitektur: En guide til rokoko, funkis og alt det der

LÆS OGSÅ: 5 film enhver mand bør se