Shia LaBeouf skal spille sin far i ny film

Shia LaBeouf skal spille sin far i ny film

Den excentriske skuespiller og provokunstner har været med til at skrive filmen, mens var på afvænning.

Shia LaBeouf er både mand og myte. Det er manden, der startede som Disney-skuespiller i serien ’Even Stevens’ og siden spillede med i Hollywood-baskere som ’Charlie’s Angels: Full Throttle’, ’I, Robot’ og ’Transformers’-filmene. Men det er samtidig historierne om offentlige anholdelser, stofmisbrug, kunstprojekter, hvor han filmer sig selv, mens han ser alle film, han har været med i, og om motivationsvideoen, der næsten destruerede internettet i 2015:

Den 31-årige skuespiller stikker i øst og vest, men det lader til, at han nu vil dele mere af sig selv i den kommende spillefilm om hans egen opvækst, hvor han skal spille sin far.

”En stor del af mit lort skyldes mit forhold til min far. Den fyr er mit brændstof,” siger han i et stort interview med Esquire.

Forholdet til faren blev en væsentlig inspiration for manuskriptet, som han var medforfatter på under pseudonymet og alteregoet ’Otis Lort’, mens han var på afvænning. Filmens titel, ’Honey Boy’, stammer farens kælenavn til den unge Shia LaBeouf. Familiedramaet følger en børneskuespiller og hans heroinafhængige, lovbrydende, alkoholiske fars forsøg på at redde deres forhold.

Lucas Hedges fra oscarvindende ’Manchester By the Sea’ og ’Lady Bird’ skal spille den unge Shia LaBeouf, mens den Israelske filminstruktør, Alma Har’el skal instruere. Filmen er stadig under produktion.