PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

Tom Hardy

Flere store navne annonceres nu til Tom Hardys gangster-film

Twin Peaks-stjernen Kyle Maclahlan er den seneste af en række navne, der skal være med i den ventede film om Al Capone.

Optagelserne til 'Fonzo', der handler om den amerikanske gangster Al Capone, starter allerede d. 2. april i New Orleans. Og nu løfter producenterne sløret for hvilke skuespillere, der skal medvirke i filmen.

Den britiske skuespiller Tom Hardy spiller hovedrollen som spritsmugleren Al Capone, der døde som 48-årig i 1947. Filmen tager udgangspunkt i de sidste år af den berygtede gangsters liv, hvor han plages af demens og brutale minder fra sin fortid, mens han sidder fængslet for skatteunddragelse.

Kyle Maclahlan, som vi blandt andet kender fra 'Twin Peaks', får en fremtrædende rolle i filmen. Han skal nemlig spille Al Capones læge, skriver esquire.com.

Derudover medvirker Matt Dillon, som vi tidligere har set i dramafilmen 'Crash' fra 2004. Han skal portrættere gangsterbossens bedste ven, Johnny.

Al Capones kone skal spilles af Linda Cardellini, der før har medvirket i komedie-dramaserien 'Freaks and Geeks'.
Vi får også set mere til Kathrine Narducci, som tidligere har medvirket i hitserien 'Power'. Hun har nemlig fået rollen som Rosie, der er Al Capones søster.

Det er langt fra første gang, at Tom Hardy får lov at spille ondskabsfuld. Og faktisk er det heller ikke første gang, vi ser ham i rollen som gangster. Sidste gang var i dramafilmen 'Legend' fra 2015.

'Fonzo' er skrevet og instrueret af Josh Trank, der tidligere har instrueret superheltefilmen 'Fantastic Four'. Det er endnu ikke annonceret, hvornår 'Fonzo' får premiere.

LÆS OGSÅ: Tom Hardy skal spille Al Capone i ny gangsterfilm

LÆS OGSÅ: Krimiforfatter Steffen Jacobsen: Det er den værste scene jeg har skrevet

LÆS OGSÅ: 'Fredagsbaren' guider dig til alle de klassiske cocktails