Groomingprodukter lavet af mænd - eksklusivt til mænd.ONEBLACKCAR.jpg

Lernberger Stafsing tilbyder groomingprodukter til den stilbevidste mand med en komplet portefølje af produkter. Resultatet er professionelt – uden at være tidskrævende eller kompliceret. Hele serien indhyller hår, hud og skæg i Lernberger Stafsings ikoniske, maskuline duft.

Bag det svenske brand står Patrik Lernberger og Mattias Stafsing. Begge har mere end 20 års international erfaring blandt eliten af professionelle hårstylister og makeup-artister.

Lernberger Stafsing blev stiftet med troen på, at de rette produkter kan frembringe de bedste resultater, og at alle fortjener alle en luksuriøs hverdag, der giver velvære fra inderst til yderst. Lavet af mænd – eksklusivt til mænd.

Af mænd til mænd - Produktserier udviklet af professionelle.BREBS.jpg

Dare to be better. Sådan lyder mottoet for BREBS, der er den nye dreng i klassen inden for hår - skæg - og hudpleje.

Et brand, der er skabt med en ambition om at få mænd til at dyrke og pleje sig selv bedre. BREBS indeholder rene naturlige olier og ekstrakter for at sikre optimal pleje uden for mange dikkedarer.

Den nye dreng i klassen er helt sikkert kommet for at blive.

Instagram

Danske kvalitetsprodukter - perfekt pleje og styling af dit skæg.Lifestyle.jpg

Du kender nok allerede Hairdo!® for deres supersælgende hårvoks-serie. Nu har de også udviklet kvalitetsprodukter til dit skæg - og så endda til en skarp pris!

I serien finder man både Beard OilBeard Balm og Beard Wash, der på forskellig vis får skægget til at fremstå soigneret og yderst velplejet.

Beard Oil gør skægget blødt og fyldigt, mens Beard Balm fungerer som en creme, der tilfører fugt og næring. Endelig kan man benytte Beard Wash til skånsomt at vaske sit skæg og huden under. Det forlænger skæggets levetid og giver et mere velplejet look.

Alle produkter er produceret i Danmark under stor hensyntagen til skrappe miljø- og certificeringskrav.

Barbergrej og groomingprodukter til mændLogicapp.jpg

Oldschoolman forhandler traditionelt, gammeldags barbergrej samt andre barberingsprodukter til manden. Oldschoolmans mest populære skægprodukt er barbergrejs-boksen, som indeholder alt fra olie, balsam, kam, saks til en straight razor.

Derudover sælger Oldschoolman alternative mandeprodukter som fx produkter til at øge skægvæksten eller en skægfanger, som man nemt kan klistre på spejlet og som sørger for, at man aldrig får hår på badeværelset, når man barberer sig.

100% naturlig og produceret i DanmarkNordic_Therapy.jpg

Nordic Therapy er et dansk brand, som producerer håndlavede plejeprodukter, hvor der kun anvendes 100 procent naturlige råvarer – og som således plejer og styrker hud og hår gennem naturens egne vitaminer, fedtsyrer og antioxidanter.

Hos Nordic Therapy kan man købe Vita Growth - Oil for hair & beard, der kan bruges til både skægget og håret for at fremme en sund hovedbund, modvirke hårtab, mindske kløe og give en stabil hårvækst, som vil se tættere og mere livlig ud. Olien indeholder bl.a. græskarkerneolie, en olie som forskning har vist fremmer mænds hårvækst med op til 40 procent.

Saltvandsspray til håretNuvowell.jpg

Saltvandsspray til håret fra HairLust, beriget med Aquaxyl™, som skaber volumen, tekstur og let hold. Sprayen er certificeret økologisk, vegansk samt produceret i Danmark. Denne lette saltvandsspray til håret skaber volumen, bevægelse og let hold i alle hårtyper. Sea Mineral Wave Spray er fyldt med økologisk aloe vera og andre fugtgivende ingredienser, som er med til at pleje og blødgøre håret samt bevare hårets naturlige fugtbalance. Kort sagt skaber man tekstur i håret – uden at udtørre det.

Se alle produkterne til mænd fra HairLust her

Groomingprodukter til mandenSpectacular.jpg

Pomp & Co. leverer hårprodukter til mænd, der er forhandlet, produceret og udviklet igennem tre generationer af master barbers. Hårcremen Hair Cream til mænd giver et perfekt touch for den moderne mand, som vil sætte sit hår i klassisk stil med en unik og velduftende duft.

Pomp & Co. er bygget på eventyr, tradition og arv, og det afspejler produktsortimentet, som udgør alt fra hårpomade, body shampoo, salt & tonic spray, parfume til mange andre produkter. Desuden er produkterne vandbaserede.