scroll-down

De forvandlede et faldefærdigt autoværksted i Nordvest til en af Københavns mest hypede barer. Men nu har de snart serveret det sidste glas

Hvide plastikmøbler, naturvin og Nordvest. Det er opskriften på en succesfuld bar i 2024. Men snart er det slut for Autopoul.

Af Mia Skovby
Foto: Mathias Frejdahl Marker
Gastro Euroman

DET MAGISKE VED Autopoul er, at der altid er plads.

Det er muligvis ikke et unikum, at en beværtning har op til flere ledige stole klokken 20 en lørdag aften, hvis man har sin daglige gang i udkantsdanmark, men det er det imidlertid i de solrige hjørner af København. Medmindre man er født under en ualmindelig heldig stjerne eller tager derhen under Roskildeugen.

Men på Autopoul er der altid en ledig stol. Det til trods for, at stedet både er uhyre populært og taknemligt placeret rent solmæssigt. Egentligt kan det bedst sammenlignes med at se et fatamorgana at ankomme til Hejrevej og se det ene ledige bord med de dertilhørende fire stole.

Men det er imidlertid ikke et fatamorgana, det er derimod et af de kalkulerede slumpetræf, der altid ledsager naturvinen på dette sted. Måske skyldes det held. Måske skyldes det den barokke mængde af plastikinventar, de fire indehavere har importeret fra Italien. Måske er det en blanding.

Se, hvad vi ellers skriver om: Vin, Øl og Bar