Kanye og den gode stil

Kanye og den gode stil

Ligeså vel som man enten elsker eller hader Kanye Wests opførsel, så er hans personlige stil også ofte til debat. Han er kendt for sit enorme ego, og det smitter af på påklædningen, der ofte balancerer på grænsen mellem det ekstravagante og det smagløse.

Vi har fundet et par Kanye-looks, der er typiske for Chicago-rapperen. Se mere på de følgende sider.Kanye West i klassisk jakkesæt med vanlig sans for at give detaljerne ekstra fokus.Kanye West er selvfølgelig venner med indflydelsesrige folk i branchen. Her er han sammen med Pharrell, som er producer og indehaver af mærkerne Billionaires Boys Club og Ice Cream, samt legenden Marc Jacobs.

Kanye West er ofte at finde på front row ved modeuger. Han har sit eget mærke, Pastelle. Han har designet sko for Louis Vuitton. Han vil gerne i praktik hos Raf Simons. Og så er han erklæret fan af Patrik Ervell, Band of Outsiders og Martin Margiela.

Her er han fotograferet med ekskæresten Amber Rose.Kanyes garderobe spænder fra de helt stramme YSL og Louis Vuitton suits over gennemførte hverdagsoutfits med bemærkelsesværdige detaljer til hypermoderne japansk streetfashion. Fællesnævneren er som regel, at elementerne i hans garderobe er forfærdeligt dyre, og nogle gange synes han at give udtryk for en tankegang om at jo dyrere des bedre.

Her er han afslappet men stadig gennemført. Kasketten er fra japanske A Bathing Ape.Kanye West kan også finde ud af at dresse en smule ned, uden at det nødvendigvis går ud over stilen.Kanye West side om side med modeikon og kæmpe NBA-fan James Goldstein.Kanye i skarp flankering af den hollandske designduo Viktor & Rolf.

En elegant Kanye West med Amber Rose i et Kleopatra-inspireret outfit. Man skal selvfølgelig også stå tidligt op for at kunne følge med, når ens (eks)kæreste er erklæret modefan.

Du får altså ikke pluspoint for at have startet moden med de her plastikbriller, Kanye.Om det er smagsløst eller ej vil vi lade op til den enkelte at bedømme, men der er i hvert fald skruet helt op for blingfaktoren. Kanye har fået Tiret Watches til at designe dette ur, der i alt rummer 8 karat diamanter. Og prisen? Lige over en million kroner.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kanye West, Stil og Mænd