Sponsoreret af LB Jagtrejser, Hunters Point, Gamefair

En troværdig jagtvengamefair_640.jpg

Du er måske ny i hele jagtverdenen, eller måske har du egentlig været i det i lang tid og kan bare godt lide at omgive dig med faguddannede medarbejdere, som er til at stole, når du går på jagt.

Lige meget, hvilken båd du er i, kan du med ro i sindet gå til Gamefair, der er et kendt brand i jagtbranchen for deres respekt for udvikling og behov for viden. I butikken på Nærum Hovedgade 78-84 kan du opleve alle de kendte jagtbrands, hvad enten du leder efter våben, kikkerter, klassisk tweed, teknisk beklædning, fodtøj eller alt muligt andet.

Medarbejderne har et bredt erfaringsgrundlag i form af uddannelser, såsom riffel- og flugtskydningsinstruktør og langdistanceskydning, så du er sikret en kompetent rådgivning efter dine behov og ønsker. Hos Gamefair har de også eget våbenværksted.

Se vores udvalg på www.gamefair.dk

Mere end en jagtforretninghunterspoint.jpg

Hunters Point er mere end bare en jagtforretning. De er selv passionerede jægere og ved hvad de snakker om.

Hvad enten det er igennem uddannelse, beklædning, valg eller reparation af våben, så sætter de en ære i at hjælpe jægere til bedre jagt, for det er hele missionen med Hunters Point.

Hunters Point er både en stor fysisk butik med et udvalg af de mest kendte mærker og med eget komplet våbenværksted og indskydningsrør. Derudover har de en stor webshop, hvor der findes et endnu større udvalg.

Lidt ud over det sædvanligelbjagtrejser.jpg

Skal du uden for landets grænser for at jage, kan du med fordel kigge mod LB Jagtrejser, hvor du vil møde Lotte og Brian Vels, der stiftede firmaet i 2007. Sammen med deres danske salgskonsulent og to norske får du rådgivning med grundlag i deres store erfaringen inden for jagt og rejser til hele verden. De sætter alle en ære i at rådgive, vejlede og skræddersy den tur, som du drømmer om.

LB Jagtrejser udbyder rejser til stort set hele verden og er markedsleder, når det kommer til jagtrejser til Polen. Og så kan de godt lide, når tingene bliver lidt ud over det sædvanlige. Fx tilbyder de som de eneste på markedet jagt efter rusahjort på den franske ø Ny Kaledonien – hvilket er et af de eneste steder, hvor de kan jages på den frie vildtbane. Ligeledes er de også de eneste, der udbyder drivjagt på vildsvin i Tunesien – en jagt, der drives med haglgevær og slugs, hvilket er lig med adrenalinkick, når vildsvinene kommer ind på få meter fra jægeren.

På Grønland tilbyder de jagt på moskusokser på den autentiske fangermetode. Det betyder ophold under primitive forhold og hård fysisk jagt, hvor man selv bærer trofæet ud til kysten.

I USA er der jagt på pronghorn, verdens hurtigste antilope. En jagt, der kan kombineres med jagt på wapitihjort samt bisonokse.

LB Jagtrejser lægger stor vægt på tillid mellem gæst og rejseudbyder, og de bruger meget tid på at forventningsafstemme, inden en rejse bookes. Nogle rejser kræver et godt forarbejde af gæsten – både hvad angår udstyr og fysisk formåen. De anbefaler altid, at man booker sin rejse i god tid, da forventningens glæde ofte er en stor del af helhedsoplevelsen.