Måske kender du allerede The Urban Huntsman? Til jer, der ikke gør, vil jeg kort introducere en danskfødt herre med mange facetter. Danny Christensen er bosiddende i New York, hvor han driver sin fotografvirksomhed med stor succes. Han har et hus i Woodstock (ja - dén Woodstock), to timers kørsel nord for byen, og benytter hver en ledig weekend til at komme væk fra ræset på Manhattan for at nyde stilheden og dyrke en af sine store passioner: jagt.

Danny inviterede mig ind i sin verden for et par år siden, da projektet ‘The Urban Huntsman™’ stadig kun var en skitse. Da vi begge er madglade fotografer med overraskende mange ting tilfælles, takkede jeg selvfølgelig ja til at blive en del af projektet.

Det seneste år har projektet virkelig taget fart. Det er blevet til mange historier, billeder og opskrifter i anerkendte madmagasiner og senest en bogudgivelse ‘The Urban Huntsman - Jagten på stilheden & det gode måltid’, som er udgivet i samarbejde med Copenhagen Food og har fået fornemme anmeldelser både i Euroman og i Politiken.

I sidste uge var vi i bjergene i Upstate New York for at filme en trailer/pilot til et tv-program om The Urban Huntsman™. Det, vi altså før havde lavet til print, skulle nu gøres levende, og det stod instruktør Simon Steuri og jeg for - heldigvis med hjælp fra et arbejdsomt crew!

I programmet møder vi Danny, der har inviteret sin ven, kokken Owen Clark, på fasanjagt i Catskill Mountains. De nedlægger, kokkererer udendørs over åben ild og nyder et godt måltid. Det lyder simpelt, men med meterhøj sne overalt, få lyse timer og - nårh ja - det faktum at vi SKULLE skyde en fasan for overhovedet at kunne lave et måltid, var der udfordringer nok til hele holdet og de venlige lokale der hjalp os undervejs.

Jeg skal nok vise jer det færdige resultat, men da der endnu ligger et par ugers redigering foran os, vil jeg starte med et par billeder fra produktionen. Fire lange, kolde dage skulle der til, før vi havde de ønskede optagelser i kassen, men det var det hele værd.

Se billederne herunder...





























Følg The Urban Huntsman her.