Her er luksushotellernes nye minimalistiske højborg

Træd ind i himlen og i havet.

Sådan lyder introbeskrivelsen for et nyt arkitekttegnet hotel og lejlighedskompleks, der med sine hvide vægge og symmetriske linjer skyder op ved Mexicos østlige kyst, San José del Cabo.

Det nye, mexicanske designer-hotel er blevet kaldt et af verdens mest minimalistiske af sin slags og rummer 143 hotelsuites og dertil 30 ejerlejligheder, som alle har udsigt til og nærmest direkte adgang til himmel og hav.

Bag hotellet står den mexicanske arkitekt Miguel Ángel Aragonés. Til beboerne og gæsterne har han sørget for en privat strand, strandbar, luksuriøs shopping, restauranter, spa, kunstgallerier, yoga og fitness. Bygningen er det nyeste medlem af "Small Luxury Hotels" og det første i den mexicanske region.

Mexicos naturlige kyst var også arkitektens udgangspunkt, da han gik i gang med at designe, forklarer han. På den måde er tanken, at bygningen står som et brud på, men alligevel en naturlig forlængelse af naturens linjer.

Foruden det nye hotel i Del Cabo, som du kan komme til fra blandt andet Los Angeles, Houston og San Fransisco, har Miguel Ángel Aragonés tidligere designet hoteller, kontorer og hjem, som også er kendetegnet af åbne rum og symmetriske, minimalistiske linjer.

En enkelt overnatning på det nye hotel koster cirka 3800,- kroner.  

LÆS OGSÅ: Bjarke Ingels afslører billeder af det nye Washington Redskins stadion

LÆS OGSÅ: Samlerens guide: 11 lamper der ikke mister værdi

LÆS OGSÅ: Det nye København: 8 spektakulære bygninger der står klar i 2016

Se, hvad vi ellers skriver om: Design