Citrontrifli med kokos og passionsfrugt

Citrontrifli med kokos og passionsfrugt. Genveje er vigtige, når der skal laves hurtige desserter. Her er det lagkagebundene, man vinder tid på.

2 lagkagebunde
2 dl piskefløde
1 glas lemoncurd 7
5 g ristede kokoschips
6 passionsfrugter

Stik 12 små bunde ud af lagkagebundene med en udstikker eller et glas, der er på størrelse med de portionsskåle/glas, triflien skal serveres i. Pisk fløden. Læg et stykke kagebund i 6 skåle. Derefter halvdelen af flødeskummet og alle kokoschipsene. Kom 1 skefuld lemoncurd i hvert glas, og så endnu et lag kagebund. Top med resten af flødeskummet og endnu 1 skefuld lemoncurd. Skær passionsfrugterne over og skrab kernerne ud, og fordel dem over desserterne.

Tip: Du kan sagtens lave triflierne på forhånd. Opbevar i køleskab, og vent med at komme sidste omgang lemoncurd og passionfrugt på til lige inden servering.
__________

SE OGSÅ: Yoghurtmousse med hasselpraline
SE OGSÅ: Rabarbercrumble med marcipan og havregryn

Følg gastro på facebook »