Sponsoreret af Dynaudios, Kii SEVEN, CANVAS HiFi, Soundliving

Stilrent? Tjek. God til træning? Tjek.soundliving.jpg

For mange af os er trådløse høretelefoner blevet et must have. Vi lever på farten og tager musikken med os over alt, og hvem gider efterhånden at fumle rundt med ledninger, når der findes en smartere løsning?

Soundliving er det dansk lydbrand med fokus på høretelefoner i et stilrent og nordisk inspireret design, der passer til den moderne mand og samtidig giver ham mulighed for at udtrykke sin personlige stil gennem sit valg af høretelefoner – uden at gå på kompromis med pasform og lydkvalitet.

Ikke nok med det så har Soundliving også fokus på at udvikle høretelefoner, der kan være din tro følgesvend under din træning. Det gør de gennem letvægtsdesign og komfortabel pasform, så du næsten vil glemme, at du har dem på, selv under de mest intense træningspas eller løbeture.

Med Soundliving Wave får du mere end 40 timers spilletid pr. opladning, active noice cancellation og sublim lyd.

Fås hos Soundliving.

Smuk pakkeløsningLyd_og_BilledeSpecialisten.jpg

Det nye, danske high end brand CANVAS HiFi havde verdenspremiere i januar i år på verdens største elektronikmesse, CES i Las Vegas, og modtagelsen fra udsendte hi-fi-journalister var varm.

Den grundlæggende idé bag CANVAS er at designe en højttaler, der æstetisk og stilmæssigt komplementerer moderne, funktionelle hjem – uden at det på nogen måde går ud over lydoplevelsen.

Ved at kombinere en high-end højttalerkonstruktion med rumkorrektion og BACCH 3D-crosstalk-cancellation giver CANVAS dig den ægte hi-fi-oplevelse, som du ellers kun oplever fra klassiske hi-fi-lydsystemer, der er dedikeret til lyd. Det er kort sagt en banebrydende og meget smuk pakkeløsning.

Feinschmeckerlyddynaudio_nyt640.jpg

Hvis du søger den ultimative hi-fi-løsning, men er færdig med stakke af forstærkere, kilder og kabelrod, så er danske Dynaudios ’Focus’-serie sikkert den vej, du skal gå. Her får du nemlig højttalere, som kan gøre det ud for et komplet anlæg i meget høj klasse. Du får alt, du kan ønske dig, når det kommer til streamingfunktioner – fra online musiktjenester som Tidal og Spotify til dit lokale netværksbibliotek. Dynaudio, der har lavet hi-fi-produkter i Skanderborg siden 1977, er kendt blandt feinschmeckere, der efterspørger den autentiske lydgengivelse, og ’Focus’-serien kommer helt sikkert til at imponere. 

Ny standardHigh-Performance Audio.jpeg

Den trådløse højttaler Kii SEVEN søger hele tiden at skabe en ny standard inden for musiknydelse. Uanset om du begynder med en enkelt Kii SEVEN til uafhængig brug, vælger et stereosæt i dit opholdsrum eller udstyrer din bolig med et multirumssystem eller en Dolby ATMOS surroundløsning, er denne teknologi perfekt til at skræddersy dit ideelle akustiske miljø. Kii SEVEN integrerer trådløse og kablede tilslutningsmuligheder og sikrer en fleksibilitet og brugervenlighed, du ikke vil være ked af at stifte bekendtskab med.

Hvor lyd og hjemlig komfort forenesLydportalen-1.jpg

Lydportalen er et nyt koncept, der kombinerer en butik i stueetagen med et showroom på første sal, der oser af hjemlig charme. I hjertet af Nordsjælland kan du opleve alt fra god hi-fi til det ultimative highend lydudstyr. Lydportalen sælger ikke blot produkter; de sælger oplevelser. Og det kan du opleve ved at tage en pause fra hverdagens stress og jag og i stedet dykke ned i musikkens magi i deres herskabslejlighed fra det 17. århundrede. Tag forbi butikken på Møllestræde 4 i Hillerød, og book din aftale, så I sammen kan finde lyden, der skaber den ultimative musikalske oplevelse for dig, der kan opleves produkter fra bl.a. Martin Logan, Luxman, Yamaha og mange flere. Velkomme ind.