Clafoutis med hindbær og ribs
Til 6 personer


½ kg hindbær og ribs
3 æg
100 g sukker
100 g hvedemel
1 vaniljestang
3 dl kaffefløde
2 cl eau de vie de framboise
Smør til forme
Flormelis til pynt

Udstyr: 6 portionsforme eller 1 tærteform

Skyl bærrene, og rib ribsene, dryp af og lad tørre. Kom æg, sukker, mel, korn fra vaniljestangen, kaffefløde og spiritus i en skål, og pisk det godt sammen til en luftig, skummende dejmasse.

Smør formene/formen med smør. Kom bærrene i. Hæld den luftige dej over bærrene. Sæt i ovnen ved 225 grader – portionsforme i 15-20 minutter, mens en stor tærteform skal have lidt længere tid.
Lad køle lidt af, men servér lun, og drys med flormelis inden servering.

Tip: Eau de vie de framboise kan erstattes med kirsch.
__________

SE OGSÅ: 3 til det søde køkken
SE OGSÅ: Yoghurtmousse med hasselpraline

Bliv ven med gastro på facebook »