Nu skyder vi for alvor grillsæsonen i gang. Selvom vejret måske ikke helt har villet lege med, så varsler juni den officielle danske sommer, hvor håndbajer, lyse aftener og kvalitets bøffer på grillen er et must!

Vi vil alle samme gerne tituleres sensei i den maskuline disciplin det er, at kunne stege en god bøf, men når der tændes op under kullene og de friske røde bøffer smækkes på grillen, må mange af os nok sande, at vi mest af alt rækker til et gult bælte i grillmester.

Ville du kunne bestå en grillmestereksamen? Ved du nøjagtigt, hvordan man sliber en grillkniv, så du legende let kan forberede og skære kødet til på ægte slagtermanér? Og er du helt up-to-date med, hvordan bøfferne bør tilberedes?

Er du i virkeligheden elev frem for sensei?

Weber er specialister, når det gælder kvalitetsgrill. Her har du alle forudsætninger for, at tilberede maden professionelt, men en kvalitetsgrill kræver også en kvalitetsgrillmester.

bbqcultures.com kan du få flere tips til, hvordan du griller kødet helt perfekt. En serie af Weber-videoer, der udførligt demonstrerer, hvordan en ægte grillmester agerer fra A-Z.

For eksempel slibningen af grillkniven. Hvor svært kan det være, tænker mange måske, men det er faktisk en kunst i sig selv at slibe kniven helt rigtigt, hvorfor videoerne forneden netop illustrerer, hvordan den perfekte knivslibning tager sig ud.Derfor deler Weber ud af tips og tricks til hvordan en herre kan få sort bælte i grillmester. 

Anvend Webers serie af værdifulde grilltips, så er det dig, der får det sorte bælte og bliver sensei i grill til sommer.

Go' sommer og go' grillsæson!