Baguettes, you-only-live-once-piger og asier var med blandt de nominerede til årets camp på Roskilde Festival 2016. Men ingen af dem vandt
Foto: Emma Ellegard

Baguettes, you-only-live-once-piger og asier var med blandt de nominerede til årets camp på Roskilde Festival 2016. Men ingen af dem vandt

Sidste års vindere af årets camp på Roskilde Festival, Camp Asie, måtte overrække trofæet til Camp Amish, der i år løb af sted med prisen. Se dysten i billeder her.

Det var et kompakt selskab, der fredag middag troppede op ved rådhuset i Dream City på Roskilde Festival. Selskabet bestod nemlig af de 15 camps, som havde gjort sig så bemærket i løbet af festival-ugen, at de var nomineret til titlen som 'årets camp'. 

Sidste år løb Camp Asie af sted med prisen, så de sad ved DJ-roret og spillede blandt andet Outlandish 'Aisha', som jo lyder besynderligt meget som 'Asier'. Det er gruppen 'Camp of the Year' under Roskilde Festival, som hele ugen har stået for nomineringerne, og de styrede også slagets gang i går.

De nominerede var udvalgt ud fra forskellige kategorier, som du kan læse mere om her, og i år var der noget uvant en ren kvinde-camp blandt de nominerede: Camp YOLO. Først holdt du-lever-kun-en-gang-pigerne og de 14 andre nominerede hver sin stem-på-os-tale, og derefter skulle de nominerede stemme på en af de andre camps.

Sidste års vinder, Camp Asie, måtte se sig selv på en delt tredjeplads med Camp Rævling og Camp Baguette. På andenpladsen indfandt A Camp of Ice and Fire (Game of Thrones-reference) sig. Og det gav så plads til de kyseklædte kvinder og selebærende mænd fra Camp Amish på førstepladsen.

 

LÆS OGSÅ: 10 sneakers fra Roskilde Festival

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival 2016: Mænd, her er den festivalstil, kvinderne kan li'

LÆS OGSÅ: Stream: Se med live fra Roskildes scener her