Bare myrd løs og hor med dem du har lyst til. For i Westworld kan du gøre præcis, hvad der passer dig. Uden konsekvenser overhovedet.

Under huden på det forhistoriske western-folk befinder der sig nemlig hverken kød eller blod, men rendyrket elektronik i stedet. Og det giver fremtidens rigmænd uanede muligheder i HBO’s seneste sci-fi seriesatsning.

Første sæson ruller fortsat på HBO’s flader, og nu er det blevet offentliggjort at Westworld får en sæson 2. Og det er ellers ikke noget HBO giver til alle serier, som de pumper millionvis af dollars i. Du husker måske Vinyl?   

Men med stærke ratings fra både anmeldere og seere verden over og et gennemsnit på 11,7 millioner seere på alle HBO’s platforme, (som i øvrigt er mere end Game of Thrones kunne mønstre på sin første sæson), ville det nok være mærkeligt, hvis Westworld blev lukket ned allerede nu.

Senest har det syvende afsnit i rækken da også chokeret seererne med et nyt twist og fået de sociale medier til at gløde med hashtagget #WhatDoor i ren Game of Thrones-stil, som da Hodor gik i selvsving med ”Hold the door”.  

Sæson 2 af Westworld vil dog først få premiere i løbet af 2018, da hele universet omkring serien er utroligt omfattende, udtaler programchef i HBO, Casey Bloys, til Entertainment Weekly. 

Westworld er ikke den eneste serie, som HBO har valgt at give endnu en sæson, men også de to sadcoms ’Divorce’ og ’Insecure’ får mere tid på skærmen i fremtiden. 

LÆS OGSÅ: Find din gade for over 200 år siden: Over 40.000 billeder af hovedstaden frigivet online

LÆS OGSÅ: Kasper Bjerre blev afhængig af Tinder: "Det var en form for kæderygning at swipe frem og tilbage"

LÆS OGSÅ: Trailer: Se hårdtslående Cara Delevingne og letpåklædt Rihanna i ny sci-fi-film af Luc Besson