Du kender det sikkert alt for godt. Hvert år står du med det samme dilemma som året før. Hvad skal du give i gave til dem i din familie, som aldrig ønsker sig noget? Det er oftest vores bedsteforældre, som bliver helt tavse, når snakken falder på julegaveønsker. Det ender ofte med, at vi bruger en masse tid i diverse butikker, på at finde den helt rigtige gave, som skaber ægte værdi for dem. I år har du mulighed for at spare en masse tid og anstrengelser på at finde årets julegave.
 
Som noget nyt, kan du lade gavemodtager vælge sin helt egen gave, ved blot at give et gavekort til et valgfrit blad. På mitblad.dk kan gavemodtager vælge imellem 21 inspirerende blade; fra Hjemmet og ALT for damerne, til Her & Nu og Hendes Verden, og Euroman og Boligliv. Til børnene er der frit valg blandt 7 spændende blade såsom Anders And, Olivia, Wendy, Goal og Jumbobog.

Hvis du ved, lige netop hvilket blad din mormor skal have i julegave, så er der stadig mulighed for at købe et blad i julegave på traditionel vis.

Fordele ved køb af et valgfrit gavekort

-    Gavemodtager vælger selv blad
-    Abonnementet udløber automatisk
-    Digital adgang til det blad som gavemodtager vælger
-    Adgang til fordel.dk, hvor gavemodtager kan spare fra 25 % og op, på en masse lækre produkter

Køb et blad i julegave her 

Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul.

Med venlig hilsen

Redaktionen