Efter mange sæsoner i træk med blomster-, camouflage og dyreprint er herrestilen blevet mere klassisk.

Print er skiftet ud med et øget fokus på at finde nye spændende metervarer og materialernes kvaliteter og egenskaber. 

Den klassiske herregarderobe har fået et moderne twist. Jakkesættene har lynlås i fodenden og mikses med poloer og kortærmede skjorter. 

Pift din basisgarderobe op til dette forår og vær velklædt fra mandag til søndag. Her er 31 skjorter, bukser og andet stil og lir til forårsgarderoben. Soulland Bart Jacket til ca. 3.577 kr.

En grå og lang coat passer godt over det meste. Denne tunge, men uforede frakke fra Soulland er lavet i 70 % uld og 30 % nylon.
 


Wood Wood Dorset shirt til 1100 kr.

Wood Wood har givet den lyseblå skjorte et lille løft og tilføjet en lækker detalje omkring brystlommen. 
NN.07
 Pima Pique Contrast 3211 til 599 kr. 

Poloen er i den grad tilbage. Og denne fra NN07 er enkel uden at være kedelig. A.P.C.
Polo Summer til 650 kr.

Kasketten har siddet på hovedet af mange de sidste par år. I år hitter baseball-kasketten.   Kenzo
Dots & Liberty shirt til ca. 1.400 kr.

Den kortærmede skjorte er fremme igen i år. Polkaprikkerne fra Kenzo passer perfekt til årest første varme dage.Sun Buddies
01 Honey til ca. 930 kr. 

Sun Buddies leverer solbriller i høj kvalitet til en overskuelig pris. Han Kjøbenhavn
Turtle Coat til 1500 kr. 

En klar blå farve er lige, hvad vi har brug for efter en lang og mørk vinter. Han Kjøbenhavn har moderniseret den klassiske coat og givet den lynlån og høj hals i stedet for krave. 


Won Hundred // Mikkel G til 1000 kr. 

Det er ikke til at se på ovenstående billede, at jakkesætsbukserne fra Won Hundred har fået en lille lynlås i bukseenden. Vi ser flere og flere med et ligende twist, som giver endnu mere motivation til at være velklædt mandag til søndag. 

American Vintage Drimstate Jacket til 1.550 kr. 

En simpel og let blazer til hverdagen. American Vintage er det rigtige valg, hvis man efterspørger basiselementer til sin garderobe til en fornuftig pris. A.P.C. Polo Summer til 650 kr. 

Blå og hvide striber holder altid. I år er de røget over på poloen. Vagabond Philip til 799 kr. 

Det er efterhånden ingen nyhed, at hvide sneakers er populære. Men de holder bare til det meste. Desuden er det ikke en rigtig sommersæson uden et par helt hvide lædersneakers på fødderne. Vagabond laver denne lædersneaker som et godt alternativ til de dyere udgaver. 


Cos Zip Up Jersey Jacket til ca. 860 kr. 

Svensk minimalisme er en sikker vinder. Brug den tynde jakke i stedet for en sweat eller som yderste lag. Norse Projects
Fake Suede Trucker Cap til 400 kr. 

Logoet er væk og tilbage er en kasket, hvor farven og materialet har fået ekstra fokus. Sæt kulør på dagens outfit med Norses trucker-kasket. 


Samsøe Samsøe Strider til 400 kr. 

Rullekraven kan bruges under jakker, blazere og striktrøjer. Den var allerede meget fremme i efteråret, og alle modehusene satser ekstra hårdt på den til den kommende vintersæson. Men vores forår er stadig så koldt, at rullekraven bestemt hører til. 


 
Wood Wood Emerson jacket til 3.000 kr. / Wood Wood Forest Pants til 2000 kr.

Karl Oskar Olsen og de andre fra Wood Woods designhold har moderniseret jakkesættet til foråret. Det er både sporty og pænt på samme tid. Et oplagt bud på det perfekte hverdags jakkesæt. 

 

Selected Homme Regular Fit – Bomber Jakke til 499,95 kr. 

Bomberjakken er endnu en gang ridt repræsenteret hos de forskellige modehuse. Selected Homme er klar med en rigtig stærk forårskollektion, og deres bomberjakke er passer godt til de kolde forårsdage. Han Kjøbenhavn
Crew Neck 3D Logo til 800 kr. 

Det hele skal ikke være blåt, sort og hvidt.  
TSPTR x Peanuts
T-shirt til 450 kr. 

Til november kommer der en 'The Peanuts movie', og det har TSPTR taget til sig og lavet en hel kollektion med den kattehadende og utrolig dovne Nuser. Our Legacy
Embrace til ca. 1.200 kr. 

De runde solbriller topper for alvor i år, og svenske Our Legacys kulsorte og stilrene briller er et hit.COS
Zip-Up Tunic Top til 490 kr. 

En langærmet T-shirt med fede detaljer. Kraven og lynlåsen giver et stilet look.  


Mads Nørgaard
Navy Blue Editor Pants til 900 kr. 

Et par bommuldsbukser med elastisk talje og lynlås i lommerne er et sporty alternativ til dine andre jakkesætsbukser. Soulland Kingchasa Shirt til ca. 1.700 kr.

Soulland har traditionelt været stærke til prints, og selvom de i år har fokuseret meget på nye metervarer og spændende detaljer i deres materialer, holder de stadig fast i print. Denne silkeskjorte har fået korte ærmer til de varmere dage.Acne Adrian white til 2.195 kr. 

Er man til hvide sneakers fås de ikke meget lækre end hos Acne.Martin Asbjørn Signature M T-shirt til ca. 1.375 kr.

Det danske designtalent Martin Asbjørn har lavet denne oversized T-shirt i tykt bommuld, der kan bruges i stedet for en sweat på varme dage og under en trøje på de koldere. 


BLS Hafnia Cap til 399 kr.

Et lidt billigere alternativ til læder baseball-kasketten. H&M
Modern Essentials Sweatshirt til 149 kr.

 

David Beckham har udvalgt sine yndlings elementer hos H&M og samlet en fuld kollektion. Her fra kommer denne lyseblå sweat, der passer godt til foråret. MTWTFSS Weekday
Sunday Cast blue til 350 kr. 

Jeans holder altid. Og Weekday laver igen fede jeans til yderst fornuftige priser. Rains x S.T. Valentin
Bag til 749 kr. 

Selvom vi mest husker foråret for de lange søndags-gåture, kan vi ikke komme uden om, at det stadig regner en hel del. Rains har gjort S.T. Valentins taskedesign vandtæt, og skabt en weekendstaske til sommerhusturen.Brand8 Snorre Abstract Eight til 600 kr.

Det nye danske mærke Brand8 er gået lidt væk fra streetwear-stilen og leverer dette forår lidt mere klassisk stil. Denne sweat er dog en god kombination af begge stiltyper. Whyred
Granby Repeat Cloud Print Men’s Shirt til ca. 1.200 kr.

Kenzo havde for et par sæsoner siden stor succes med deres skyprint. Nu har svenske Whyred taget det op igen, dog i en lidt mere afdæmpet sammenhæng. Won Hundred
Fourteen Trash til 1.400 kr. 

Denim er nok en gang tilbage. Og denne slidte jakke fra Won Hundred kan bruges til det meste, og giver garderoben lidt attitude. 

LÆS OGSÅ: Forårsklar: De 17 fedeste nye sneakers

LÆS OGSÅ: 30 lækre objekter i dansk og internationalt design

LÆS OGSÅ: Sommeren er på vej: Sådan finder du den perfekte solbrille