Mercedes-Benz er identisk med luksus og kvalitet, hvad end man er til de mere stille biler eller de mere larmenede. Men den karakteristiske G-klasse har altid formået at tilføje endnu et element – utrolige mængder mandighed.

Nu har den canadiske virksomhed Inkas taget modellen til sig og præsenterer dermed den seneste variant af Mercedes-klassikeren, der må få selv Arnold Schwarzenegger i læderjakke til at bøje sig: Mercedes G63 AMG Armored Limo.Inkas, der beskæftiger sig med sikkerhedsmodificeringer af alt fra bankvogne til personbiler, har brugt ekspertisen til at gøre dette monster skudsikkert på ydersiden og i øvrigt udstyret den med flere kameraer, der skal sørge for tilstrækkelig overvågning.Bilens indre er skabt af samme materialer, der anvendes i blandt andre Bentley, Rolls Royce og Aston Martin. Sæderne, der naturligvis er af ’eksotisk læder’, har et indbygget massagesystem, der nok skulle give passageren mulighed for at slappe af foran det medfølgende satellit-tv, der må formodes at være i fornuftig kvalitet, eller arbejde under optimale forhold.Men da der er tale om den mest ekstreme mandebil, hverken kan eller skal man naturligvis undvære sin pistol. Derfor er bilen indrettet med pistolholder, således, at ens foretrukne skydevåben nemt og hurtigt kan trækkes, hvis det skulle vise sig nødvendigt.

De fleste features styres gennem en iPad, så medmindre du bliver udsat for angreb, behøver du ikke bevæge dig mere end højst nødvendigt.Mercedes G63 AMG Armored Limo kommer efter sigende til at koste i omegnen af 6,5 mio. danske kroner – uden dansk indregistreringsafgift vel at mærke. For det får du, foruden den omfattende sikkerhed, også 540 hestekræfter pakket ned i en 5,5 liters biturbo V8’er. Så skulle der være mulighed for at stikke af fra dine fjender.

Kør sikkert.

LÆS OGSÅ: 10 gadgets til jægeren

LÆS OGSÅ: Få en utrolig robot-butler for under 7.000 kr.

LÆS OGSÅ: Apples Marc Newson designer nyskabende hjemmefadølsanlæg