Fortalt af Jakob Olrik, 37 år og sexolog:

Jeg har fået en åben invitation fra en veninde, som er til en privat fest på Frederiksberg. Da jeg træder ind, er festen allerede i fuld gang. Det er et pænt hjem med kunst på væggene. Fyrene er i jakkesæt og pigerne i korte kjoler, stiletter og med små laktasker. Jeg kommer som sædvanlig i mine lidt slidte jeans og med en pose bajere i næven, men jeg bliver taget godt imod, og folk er imødekommende og glade.

Omkring midnat rykker jeg ud i køkkenet og står og hænger lidt. Pludselig kommer der en pige ud. Hun er virkelig lækker. Kort kjole, lange ben, høje hæle, små, men gode bryster. Lyshåret. Jeg kender hende ikke, men alligevel læner hun sig tæt op ad mig. Det hele går hurtigt, og pludselig står vi simpelthen og råkysser.

Hun er god til det og laver delfinagtige bevægelser mod min krop. Jeg bliver vildt liderlig. Men samtidig er jeg nervøs, for inde på dansegulvet står min veninde, og meningen var vist, at det var os to, der skulle score hinanden. Efter nogle minutter stopper vi med at kysse, og pigen går ind i stuen igen.

På vejen passerer hun min veninde, der heldigvis ikke har opdaget noget. ”Hej,” udbryder hun, og pludselig er det hende, jeg står og kysser med. Hun er også en lækker pige. Mørkt, krøllet hår, medium bryster og stramme sorte bukser, hvor røven sidder højt. Jeg kan ikke lade være med at føle mig som en fandens karl, men samtidig har jeg dårlig samvittighed. Jeg må finde ud af, hvilken af de to kvinder jeg vil have.

Lidt senere står vi alle i stuen igen, og jeg kigger på de to piger på dansegulvet. Jeg får den idé, at jeg vil prøve at score dem begge. Jeg har intet at miste, tænker jeg og går midt ud på dansegulvet.

”Har I lyst til at tage med ind til byen? Jeg er skrevet i døren på en natklub.”

Pigerne synes, det er en fed idé, og jeg ringer straks efter en taxa. Jeg sørger for at sætte mig midt imellem dem på bagsædet. De er fulde og kåde, men på vejen ind begynder de at stille hinanden nærgående spørgsmål. De er tydeligvis i gang med en slags magtkamp, og det gør mig nervøs. Mit dobbeltspil kan meget nemt blive afsløret, og så har jeg tabt det hele på gulvet. Jeg må simpelthen tænke hurtigt, hvis min plan skal lykkes.

”Gider du trække passagersædet lidt frem,” spørger jeg chaufføren.

Det giver mig mere benplads, så jeg kan gennemføre min plan. Jeg glider helt ned i sædet og skubber mine jeans og underbukser af. Så griber jeg fat om min stive pik. Der bliver helt stille i taxaen, imens pigerne bare kigger måbende, nærmest hypnotiseret, på mig og min pik.

Efter nogle sekunder begynder jeg at kysse min veninde til højre for mig, imens jeg tager blidt fat om nakken på pigen til venstre og fører hende ned mod min pik. Det virker. Jeg kysser den ene passioneret samtidig med, at jeg får et blowjob af den anden. Det er magisk.

”Prøv at smage,” siger pigen mellem mine ben pludselig, og så bytter vi rundt, så jeg nu kysser pigen til venstre for mig, imens pigen til højre giver mig et blowjob.

På det tidspunkt har jeg mistet tidsfornemmelsen, men jeg opdager, at taxachaufføren har indstillet bakspejlet og sat sig i cruise-stilling. Vi er egentlig nået frem til natklubben, men i stedet kører vi langsomt rundt og rundt om blokken.

Omsider stopper vi, og så laver jeg sådan en rock’n’roll-indgang til natklubben, hvor jeg ankommer med en pige under hver arm. Senere tager de med mig hjem, men der sker ikke meget mere. Det betyder dog ikke så meget, for oplevelsen i taxaen er det hele værd.

Man føler sig som en alfahan, når den slags sker. Men egentlig er det jo også en ganske uskyldig historie. Oplevelsen har lært mig, at man faktisk kan gå længere i sin frækhed, end man tror. Pigerne tænder på modet, at man tør vise sit begær. Men selvfølgelig skal man gøre det med føling.

Jeg er stadig venner med begge piger, men vi har ikke gjort noget lignende siden. Jeg tror, vi alle tænker tilbage på det som en god og fræk oplevelse.

Fortalt til Erik Bork.