Se billeder: Liverpools nye stadion er endelig på vej

Der er flere ting, der er ved at lykkes for Liverpool FC, som mange fans nok havde opgivet nogensinde ville ske. Lige nu er de favoritter til at vinde det første mesterskab i 24 år, og samtidig kan ledelsen i klubben løfte sløret for en stor udvidelse og modernisering af deres stadion Anfield.

I første omgang vil de tilføje 8.500 ekstra pladser til hovedtribunen, som vil kunne rumme 21.000 og få den samlede kapacitet op til 54.000. I fase to vil de udbygge Anfield Road-tribunen, der vil øge den til samlede 59.000 pladser.

Du kan se billeder her af, hvordan det kommer til at se ud:
I øjeblikket står 28.000 på venteliste til sæsonkort, så klubben får ingen problemer med at fylde det nye stadion. Projektet er budgetteret til ca. 900 millioner kroner. Og klubbens direktør lover, at ingen af pengene vil gå fra spillerbudgettet.

Det er det amerikanske selskab Fenway, der ud over Liverpool også ejer Boston Red Sox, og netop ombygningen af et allerede eksisterende stadion er samme strategi de brugte over for det amerikanske baseballhold – med stor succes.

Ombygningen vil begynde i starten af 2015 og stå færdig i 2016/2017-sæsonen.