I denne måneds udgave af det amerikanske magasin ESPN hylder man topatleters dedikation. Det sker gennem smagfulde portrætter af en stribe superstjerner, der er helt nøgne, mens de dyrker deres sportsgren. 

Det har resulteret i en række billeder, der hverken er vulgære eller seksuelle, men som derimod leder tankerne hen på de gamle græske statuer sin fx diskoskasteren ’Discobolos’ fra ca. 450 f.Kr. Det giver et fantastisk indblik i, hvor meget der skal til for at blive de bedste inden for deres felt. 

LÆS OGSÅ: 90'ernes supermodeller - hvordan ser de ud i dag?

Her kan du se nogle af de allersmukkeste billeder fra serien: 


NBA-stjernen Kevin Love. 


Kuglestøderen Amanda Bigson.


Den olympiske svømmer Natalie Coughlin

NBA-stjernen DeAndre Jordan.

"Når jeg kigger mig selv i spejlet, bliver jeg overrasket hver gang. Det er som om, jeg er Wonder Woman," siger den olympiske atlet Chantae McMilan. 

"Vi kan ikke se, hvorfor det her ikke skal være på forsiden. Helt ærligt." Indianapolis Colts offensive linesmen har selvtilliden i orden. 

"Jeg har hendes kropsbygning fra top til tå. Hendes håndled, arme, alting. Jeg er min mors identiske tvilling," fortæller Odell Beckham Junior, der er wide reciever for New York Giants. 

"Jeg er stolt af min krop, jeg er stolt af min sport, jeg er stolt af at være en kvindelig atlet. At være nøgen er bare endnu et aspekt af det. Det er ægte. Det er råt. Det er ærligt," fortæller Ali Krieger til Espn. 

Se hele serien lige her

LÆS OGSÅ: Kendrick Lamar laver hip-hop sneaker, der rent faktisk er pæn.

LÆS OGSÅ: 17 ure vi kan li'

LÆS OGSÅ: Nu kan du se, hvem der unfriender dig på Facebook