I et nyligt interview med en spansk radiostation har Viggo Mortensen fortalt om den dag, da han smadrede en flaske vin i hovedet på en hardcore Real Madrid-fan. Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Episoden ligger tilbage i 2006, hvor skuespilleren var i Madrid for at medvirke i filmen ’Alatriste’ af Augustín Díaz Yanes. En dag, hvor de to havde holdt et møde, var Viggo Mortensen iført en fodboldtrøje fra den argentinske klub San Lorenzo de Almagro, en klub, som Viggo Mortensen er glødende fan af.

Uheldigvis har San Lorenzos trøje de samme farver som F.C. Barcelonas, og det var det, der bragte dansk-amerikaneren i problemer, efter at han havde forladt instruktøren og rendte ind i en aggressiv gruppe af Real Madrids Ultras.

”Nogle skaldede mænd på gaden sagde nogle meget grimme ting til mig, og så begyndte de at slå mig. Jeg kiggede mig omkring efter en taxa, efter et eller andet, og eftersom jeg havde to flasker vin i posen, endte jeg med at slå en af dem i hovedet med den ene, og så stak jeg af i løb,” fortæller Viggo Mortensen.

”Jeg kom hen til instruktørens lejlighed, badet i sved. Det så ud, som om jeg blødte. Men jeg beroligede ham og sagde: "Nej, nej, det er vin, fra da jeg smadrede en flaske i hovedet på en af dem.”

Hændelsen har dog ikke skræmt Mortensen fra at skilte med sit tilhørsforhold til San Lorenzo, han har blandt andet båret klubbens emblem på skjorten til den seneste Oscar-uddeling. Men måske han vælger en udebanetrøje, når han er i Madrid, hvor han har boet de sidste mange år.

LÆS OGSÅ: Nadia Nadim om at tabe: "Jeg kan godt finde på at gå ud og sparke 400 gange på målet"

LÆS OGSÅ: Ny Real Madrid-spiller i uheldig hjemmebane-præsentation: Kan ikke tage 10 på foden

LÆS OGSÅ: Kasper Dolberg: "Jeg hører ofte, at folk tror, jeg er arrogant"