5 grunde til at fransk dating-app fungerer!

5 grunde til at fransk dating-app fungerer!

Vi har alle sammen prøvet det på de nye dating-apps; Man får et match, hvilket altid er lidt af en bonus. Og hun ser faktisk rigtig sød ud. Det er ikke kun det stylede profilbillede, hele albummet fungerer, og så surfer hun sågar(!).

Og alllerede i løbet af de første par beskeder ser du det for dig; Drengenes skjulte og på én gang overraskede, halvt jaloux og anerkendte blikke, da de første gang introduceres for den hvirvelvind af charme, lækkerhed og god energi, som din fremtidige kæreste jo så helt åbenlyst er.

Men så kommer dukkerten, og den er kold og helt konkret i form af øen Læsø, halvanden times færgetur fra Frederikshavn. Hun bor på f...ing Læsø, og udsigten til togkort, tidlige færgeafgange og... ja, f..ing Læsø gør projektet helt uoverskueligt.

Men der findes faktisk en dating-app, der er designet til at komme det nedslående dating-suk i forkøbet. Den franske dating-app Happn, der blev lanceret i 2014, er en geo-baseret dating-app, der åbner med opslagstavle over alle de søde piger, som du i løbet af den sidste uges tid har krydset på din vej.

Allerede når du opretter en Happn-profil
, synkroniserer den med dine oplysninger og billeder fra Facebook, og godt 30 sekunder efter har du ligesom over 8 millioner andre mennesker en Happn-profil. Her vil app'en allerede registrere, hvilke piger du har overhalet på cyklen, stået i kø med nede i din lokale Rema eller drukket øl ved siden af på dit stamsted. Faktisk vil den fortælle dig, hvilke af disse piger, der lige nu er i en radius af 250 meter.

Du og Miss Match skal bare markere hinanden med et hjerte, og så er den der kaffe, drink eller slentretur om søen kun 3 minutter væk.

Her er yderligere fem grunde til, hvorfor vi er ret så meget oppe og køre over Happn.

1: Du har faktisk noget tilfælles med dine matches

Der er nok en grund til, at du og Miss Match har krydset veje fire gange i løbet af den sidste uge. Måske er I begge vilde med den samme kaffebar, måske køber I altid ind i den samme Rema eller noget helt tredje. Lige meget hvad det er, så er der altså en forbindelse, noget I har tilfælles, hvilket altid er lidt betryggende, når man lige om lidt skal mødes på en date.

2. Den forener klassisk og moderne dating i én

Du står i baren, mens hende den søde med de smilende øjne og krøllerne sidder nede ved bordet. Hun smiler til dig... tror du, men udfordringen er de to veninder og tre fyre, der sikkert er gamle venner, som er bænket omkring hende. Det potentielle ansigtstab, der kunne være i en blank afvisning foran hele selskabet, afholder dig fra at gå derover. Med Happn kan du nu diskret prikke til hende med et lille hjerte. Ser hun det og hjerter dig tilbage, er det blot at købe en ekstra øl med ned til bordet.

3. Du får en ekstra chance til at gøre et flirtende førstehåndsindtryk

Måske har du ikke lige George Clooney-mojoe på, når du er helt flad på vej hjem fra arbejde og pludselig står overfor Miss Match i metroen. Det er også ok. Med Happn får du nemlig en ekstra chance for at gøre et ekstra charmerende førstehåndsindtryk – dog udhvilet og bag i mobilskærmens sikkerhed. Puha...

4. Det er den perfekte måde at komme i kontakt med singler, der bor tæt på dig

Det burde være det basale princip bag enhver dating-app, ik'? Men hvilken anden app kan prale med, at den bringer folk sammen, som faktisk bor i det samme nabolag? Ikke bare i den samme by eller det samme område. Det samme nabolag! Talte er dagene, hvor du skal med to busser, et tog og en knallert for at drikke en kop kaffe med en sød pige.

5. Du kan se profiler igen (gratis!)

En af livets allerstørste uretfærdigheder er ved en fejl at swipe hende den søde ned i din virtuelle dating-skraldespand. Åh, gud, mand!! Heldigvis kan du på Happn se profiler, som du har mødt før. Åh, bonus, mand!

Filosofien bag i Happn er egentlig ret simpel og ret genial. Hvis du bringer folk sammen, som har en forbindelse til hinanden uden for mobilskærmen, så er chancen for et succesfuldt match langt større.

Prøv Happn her

Se, hvad vi ellers skriver om: Teknologi