OBS: Lad gerne indlægget loade et par sekunder, da det kan være tungt på grund af GIF'er.

I løbet af den ordinære sæson spiller alle hold 82 kampe. Intet mindre end 1230 kampe i alt. Kun de mest dedikerede fans ser alt, men med internettets udvikling sender de det vigtigste videre til os andre og sørger for at intet bliver glemt – på godt og ondt.


Du kan ikke gemme dig på en basketballbane. Modstanderne vil udnytte dine svagheder igen og igen. Det kan godt være, at du ikke er en dårlig spiller, men at du bare har en svaghed i en bestemt facet af spillet. Måske er du dårlig til at kæmpe dig gennem screeninger, måske kan du ikke forsvare i posten eller også hopper du på den mindste skudfinte.

Modstanderne ved det, og de bruger det. I gamle dage ville det kun være de mest dedikerede fans, som lagde mærke til dine små svagheder, og hvis du lavede noget dumt i en kamp, så var det hurtigt glemt. Måske hvis det var rigtig dumt, så ville det blive vist om aftenen på ESPN og derefter glemt igen:



Sådan er det ikke i dag. Alle kampe kan ses live eller forsinket fra hele verden, via League Pass. Der er bare én person, som skal lægge et klip op på YouTube eller lave en gif, som folk kan dele, og så er man sat til skue i internettes gabestok.

New York Knicks er inde i en god stime i det nye år. Ja,  faktisk har begge hold fra New York City, Knicks og Nets, spillet i 2014 som mange eksperter troede, holdene ville spille fra begyndelsen af sæsonen. Bedre sent end aldrig, og da niveauet i Eastern Conference er frygteligt i år, har begge hold en god chance for at komme i slutspillet.

Selvom skuden ser ud til at være ved at vende, så var Knicks i efteråret garant for gode indslag på sider som BuzzFeed og Deadspin. Inden sæsonen hentede de Andrea Bargnani i Toronto, og han spillet mere end forventet pga. skader hos Tyson Chandler. Det har ikke altid været helt heldigt.









Vi ved godt, at Andrea Bargnani er en dårlig forsvarsspiller, men når disse billeder bliver delt igen og igen, så bliver der sat en tyk streg under det og Bargnani bliver ikke så lidt til grin.

På samme hold finder vi også den fantastiske J.R. Smith:



Han underholder både og uden for banen, selvom det ikke altid er for det gode. Hans seneste ide med at binde snørebåndene op på modstanderne blev naturligvis fanget af kameraerne til stor morskab for os andre. Han forsøgte tricket fra videoen ovenfor igen kampen efter og blev prompte idømt en bøde på $50.000. Om han lærer af det, er tvivlsomt. Han er trods alt også manden der bestilte for $3.000 room service på en weekend, da han spillede i Kina.

Jeg synes personligt, at angrebene mod Smith er overdrevne. Han er en fin spiller og bidrog virkelig til Knicks’ sæson sidste år, hvor han også blev kåret til Sixth Man of The Year. Han kan godt bidrage i år, hvis hans skud begynde at ramme. Og så er hans narrestreger uden for banen underholdende.

Internettets mange troldmænd finder og formidler ikke bare sjove billeder. Der bliver også redigeret og forbedret på materialet. DeAndre Jordan dunkede noget så voldsomt på Brandon Knight i sidste sæson. Dunket gik naturligvis sportsverdenen rundt og affødte også et par sjove billeder:

 



I det hele taget blev Brandon Knight en del til grin i sidste sæson, da han også fik brækket anklerne af Kyrie Irving til All-Star weekenden. Men hatten af for Knight, det er sgu vilje at forsøge at stoppe Jordan. Det ses lidt for ofte at spillere ikke tager kampen op, for de vil ikke være til grin. Se her, hvordan Gerald Wallace forsvandt under kurven:



Spillerne ved udmærket godt, at vi alle sidder og kigger med. Og de er fuldt ud klar over, hvor hurtigt det kan gå i dag, hvor der ikke skal andet end en lille, uskyldig gif-fil til, før at deres navn er overalt. For det gode eller for det mindre gode.