1 gedde a 1 kg
2 æggehvider
Salt
Peber
2 dl fløde
Olie
Peber
1 bdt. persille
6 østers
1 l mælk

Gedden skæres ud i mindre stykker, og benene skæres fra, så der kun er reelt kød tilbage (der er meget spild på en gedde). Hak fisken, eller kør den på en blender, og rør en fars (eller kør fortsat på blenderen) med først æggehvider, salt og peber, og til sidst – forsigtigt – iskold fløde. Rens persillen, og blanchér den i saltet vand. Åbn østersene, og hæld saften fra til senere brug. Smør et stykke film med olie. Sprøjt fiskefarsen ud i 1 cm’s tykkelse. Læg østers og ¾ af den blancherede persille midt på, og fold farsen omkring østersene ved hjælp af filmen. Bind filmen op til en pølse, og spænd den derefter helt stramt med alufolie. Kog ’pølsen’ i vand i 1 minut ved lav temperatur. Indkog østerssaften, og tilsæt mælk og resten af den blancherede persille. Blend saucen, så den skummer. Anret geddepølsen i skiver med persille/østersskum på.