Råmarineret torsk

Opskrift: Sådan laver du råmarineret torsk med ærter og mynte

Let og lækker ret, der tager kortere tid at lave end et spejlæg.

printer Print
clock 5 minutter
plate 4 personer
  • 200 g torskerygfilet
  • 1 dl bælgede ærter
  • 2 spsk. limesaft
  • 5 spsk. olivenolie
  • Salt
  • Peber
  • Friske mynteblade

Sådan gør du:

Torsk Fishmarket.jpg

  1. Skær torsken i tynde skiver.
  2. Kom ærterne i kogende letsaltet vand i 1 minut. Sigt vandet fra, og mos ærterne med en ske.
    Rør limesaft og olivenolie sammen, og krydr med salt og peber.
  3. Vend ærter, torsk og lidt hakket mynte med marinaden.
  4. Anret alt på fad eller tallerken med friske hele mynteblade.
Se, hvad vi ellers skriver om: Opskrifter og Fisk