Siden 2012 er prisen 'Danmarks Bedste Bøfsandwich' blevet uddelt af foreningen De Brune Riddere, der smager og bedømmer bøfsandwicher i hele landet.

Det sovseglade dommerpanel har denne gang kåret Restaurant Kohalen i Aarhus som vinderen, hvilket betyder, at pokalen kommer hjem til Smilets By igen for første gang siden 2014, hvor Kohalens rivaler fra Havnens Perle løb med titlen.

Bøfsandwichen hos Restaurant Kohalen, der koster 159 kroner, vandt med følgende begrundelse:

"Da vi brune missionærer sad om bordet i de historiske lokaler på havnen i Aarhus og smagte på Kohalens bøfsandwich - og jeg efter tre bidder tænkte: Det her er fandeme den bedste bøfsandwich jeg nogensinde har smagt! Ja, så ved man at man er i gang med en meget speciel oplevelse med 950 gram sublim brun wellness på tallerkenen," udtaler formanden Lasse H. Görlitz på Facebooksiden for 'Danmarks Bedste Bøfsandwich'.

"Med denne bøfsandwich, hvor hvert enkelt element er hjemmelavet, er vi på et niveau hvor vi - som relativt garvede bøfsandwichspisere - er imponerede over denne usædvanligt selvstændige og udmærkede præstation. Både over de enkelte elementer, men også hvordan det hele spiller perfekt sammen i en større synergistisk helhed - en episk brunfoni!"

Andenpladsen gik til Rasses Skovpølser i Skanderborg, mens Vestre Baadelaug, Aalborg,
og Spisehuset i Pagoden, Ølgod, måtte deles om bronzemedaljerne.