Serieekspert: ”3 serier, du kan lokke kæresten til at se”
Foto: Samsung

Serieekspert: ”3 serier, du kan lokke kæresten til at se”

Vi har bedt Kim Sørensen, der står bag sitet ’Vi Elsker Serier’ om at give sit bud på 3 serier, som du kan lokke kæresten med på.

Serier! Vor tids store parforholdsdilemma. For mens hun vil (gen)se ’Sex and the City’, så er du ret klar på et afsnit mere af ’Ballers’ med The Rock.  I ender altså højst sandsynligt op med hver jeres tablet, hver jeres serie og i hvert jeres rum, og det gavner sjældent parforholdet.

Men måske kan I mødes på midten og endda med serier, der er overvejende maskuline i udtrykket. Det kræver bare de rigtige serier og de rigtige argumenter. Dem får du her af Kim Sørensen, der står bag sitet ’Vi Elsker Serier’. Han giver her sit bud på 3 serier, som du med de rigtige argumenter vil kunne lokke kæresten med på at se.

Californication

Hank Moody er i form af David Duchovny playboy-forfatteren, der nedlægger smukke damer, drikker, fester og har kroniske tømmermænd. Umiddelbart ikke som et serieudspil, der får kæresten til at fare ud og sætte popcornene over. Der er da også tale om en serie til mændene, indrømmer Kim Sørensen, men den er også oplagt at bingewatche sammen som par på en tømmermandssøndag.

”Den er generelt bare underholdende og prøver ikke at være højpandet. Og så tror jeg, at rigtig mange kvinder vil kunne identificere sig med Moody’s kone/ekskone, Karen, og hele det både smukke og problematiske forhold de har sammen omkring datteren, Becca.”

The Americans

Phillip og Elizabeth er et ’picture perfect’ ægtepar med to børn i 80’ernes forstads-Amerika. Virkeligheden er blot, at de under overfladen er hardcore russiske spioner, og FBI-agenten, Stan Beeman, er lige flyttet ind i huset overfor. En spion-serie vil måske også vække en vis skepsis hos kæresten, men ifølge Kim Sørensen er der tale om ”… en virkelig godt fortalt historie om det her ægtepar, der skal opretholde facaden som en ’all-american family’, mens virkeligheden er, at de er hardcore russiske agenter.”  Er hun stadig ikke overbevist, så informer hende om, at Keri Russel, ja, hende med krøllerne fra hendes 90’er yndlingsserie ’Felicity’, er eminent som benhård russisk agent/soccer mom, og så er der i øvrigt 80’er-nostalgi for alle pengene.  

Sharp Objects

Amy Adams er den barndomstraumatiserede journalist, der vender tilbage til barndomsbyen for at rapportere om en række mord i byen. 

”Ja, serien er fortalt fra en kvindes synspunkt, og det tror jeg gør den interessant for mange kvinder, men den taler i ligeså høj grad til mænd. Der gøres nemlig ikke et stort nummer ud af, at hun er kvinde,” fortæller serieeksperten. ”Det er en serie, der har et ’who done it’-plot på flere planer. Hvem slog pigerne ihjel, og hvorfor er Amy Adams karakter så meget ude og skide? Og så er den altså bare mesterligt klippet og instrueret.”

Selvom serier er sjovest at se sammen, så er det også rart med sine egne serier en gang imellem. Her er Samsungs Galaxy Tab S4 oplagt. Med 8 forskellige brugerprofiler kan hele familien nemlig få glæde af tabletten, mens I slipper for at logge af og på alle mulige tjenester. Tabletten kommer i et smagfuldt design og en AMOLED-skærm, der går næsten helt ud til kanten. Sammen med de 4 højtalere, der er optimeret af AKG og leverer Dolby Atmos-surroundlyd, fremstår serier og film endnu stærkere. Samtidig er det nemt at forbinde tabletten til et Samsung-TV, så I kan spejle tablettens skærm og bruge den som fjernbetjening.produktbillede.jpg

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier