Stod du op i morges og tænkte: ’I dag vil jeg læse en nyhed, der tager sit udspring i tv-serien ’The Bear’?’ Heller ikke os, men se os lige. For når du smider årets måske største serieåbenbaring, dansk mode og hysterisk efterspørgsmål ned i den samme NutriBullet og blender løs, er det altså en omtale værd.

Sagens kerne er denne: I ’The Bear’, hvor man følger kokken Carmy (spillet af Jeremy Allen White, årets mand ifølge GQ), har det danske mærke NN.07 fået en profitabel plads på rollelisten. Carmy tøffer nemlig i mange scener rundt i en grøn, brunternet jakke, der hurtigt gav de mange fans af gastroserien kløe i tegnepungen. Og det er altså NN.07, der står bag jakken.

”Vi vidste faktisk ikke, at jakken ville være med i serien. Det var seriens stylist, der selv fandt den. Vi opdagede først, at den var med, da sæson 1 havde premiere, og folk begyndte at skrive til os om den,” har Mikkel Hammershøj, pr-manager for NN.07, tidligere fortalt til Euroman.

Siden da har jakken været sværere at opstøve end en dåseåbner i en køkkenskuffe. Men nu får du og jeg og alle andre altså en ny chance. Det skriver NN.07 på deres egen Instagram.

Alt, du skal gøre, er at skrive dig op til at få NN.07’s nyhedsbrev (lige her), og så er du måske heldig at slippe forbi de digitale horder og købe jakken, der har det mundrette navn ’Gael 8267’. Første restock blev udsolgt på 45 minutter, så husk lige notifikationerne på din mail-indbakke.