Sponsoreret af Doxa

I det nye afsnit af ’Watch Me’ kan Brian Lykke præsentere en vaskeægte verdenspremiere: Doxas Sub 200T Sea Emerald, et stål-ur på 39 mm med en særlig grøn sunray finish-skive.

Det schweiziske urmærke Doxa er nemlig samtaleemnet i episoden, hvor Brian Lykke har fået selskab af skuespiller og ur-entusiast Jonas Schmidt og urmager Lauge Bøgh.

”Doxas ure er lavet til at blive brugt. De er beregnet til at få nogle stød og slag. Og selvfølgelig kan de ikke tåle alt. Selv en Volvo går i stykker, hvis man kører den hårdt nok ind i en væg,” siger Lauge Bøgh, der er urmager hos Henning Stæhr.

Skuespiller Jonas Schmidt har også et godt øje til et af de andre modeller fra Doxa, nemlig deres ’Army’-model med gummirem.

”Jeg synes, det er ret vildt, at man skal klippe i gummiremmen, når man sætter spændet på. Det er lidt angstprovokerende,” siger Jonas Schmidt.

”Ja, det er frem med saksen, og det kan måske virke lidt kontraintuitivt. Metallænker kan vi skrue fra hinanden. Her der klipper vi, og så kan vi ikke sætte det gummi på igen, så der er det rart lige at have kunden ved siden af,” siger Lauge Bøgh.

Lyt til det nye afsnit af ’Watch Me’ helt gratis på alle podcastplatforme eller se med på YouTube her: