Op til kampen mod Conor McGregor blev den amerikanske bokser Floyd Mayweather stopfodret som en foie gras-gås – og tilsyneladende helt på eget initiativ.

Bokserens personlige kok, J. Santiago, har fortalt TMZ, at Mayweather næsten hver eneste dag spiste en morgenmad, der bestod af æg, hjemmelavede pomfritter, grits (en traditionel amerikansk majsgrød), saltet kød såsom bacon, kalkunpølser eller kalkunskinke og pandekager.

Til aften spiste han så for eksempel Barbecue-kylling eller bagt kylling med ris og sovs, men hans favorit, som han fik dagligt op til kampen og, som han ifølge TMZ er ”besat af”, er gode gamle spaghetti bolognese.

Op til indvejningen, fredag inden kampen, spiste champen imidlertid kun et par bananer og drak noget vand. Men da den var overstået, skyndte han sig tilbage til middagsbordet, hvor han indtog et måltid bestående af spaghetti, barbecuekylling, grønne bønner, ris, sauterede rejer og peberfrugter i hvidløgssauce og salat.

Men det var ikke nok, for halv to lørdag morgen var Mayweather sulten igen, så han fik sin kok til at lave ham en lille natmad bestående af, ja, du har gættet det: barbecuekylling, grønne bønner, ris og spaghetti. 

LÆS OGSÅ: Brøndby vinder Superligaen - og 14 andre spådomme om den nye fodboldsæson

LÆS OGSÅ: Fansene har talt: Bergkamps pirouette er det bedste mål i Premier Leagues historie

LÆS OGSÅ: Dansk MMA-vinder: "Du har aldrig levet i nuet, hvis du ikke har været i en slåskamp"