Min kollega Nikolaj Thaning og jeg blev for fem uger siden kontaktet af en af bagmændene bag RAINS. Han ville høre, om vi ikke havde lyst til at stå bag deres Instagram-profil. Vi skulle køre den med vores egne billeder af naturen, og de skulle have en slags forbindelse til nogle af jordens elementer som i regn/sne/sol, you name it! Vi syntes, det var en skidegod idé, og fordi vi synes RAINS laver noget fedt, så kunne vi ikke afslå.

Nu kun fem uger efter vi oprettede RAINS på Instagram, har vi uden rigtig promovering af profilen allerede opnået flere end 200 følgere. Det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence!

Sådan her går det ned: VIND et fuldt sæt tøj og accessories fra RAINS: Jakke, busker, taske og computer og iPad-sleeve.



Sådan gør du: Upload et billede af vejret, som kan relateres til de jordlige elementer som for eksempel miljø/naturen/urban.

Hashtag billedet #rainsofficial og nævn @rainsofficial. Der gives gode point for kreativitet. Billederne skal være taget med kameraet fra en smartphone. Vinderen udvælges af Kenneth Nguyen og Nikolaj Thaning, og offentliggøres mandag d. 25 marts 2013.

Mangler I inspiration så tjek vores Instagram-profiler ud: @rainsofficial, @Kennethnguyen og @Nikolajthaning. (Nikolaj og jeg er i øvrigt også i gang med at udvikle en kamerarygsæk i samarbejde RAINS, som vi glæder os til vise når den er klar.)