Her er nyhederne på Netflix i juni

Her er nyhederne på Netflix i juni

En sort superhelt, kvindelige brydere og et engelsk mesterværk om 2. verdenskrig. Der er flere gode ting at hente på Netflix i juni.

Det er sommer i Danmark, og vi er så heldige i år, at solen brager ned. Men når du er blevet solskoldet og søger ly, er der heldigvis masser af tilbud på streamingtjenesterne i juni. Vi har tidligere skrevet om nyhederne på Viaplay, og nu har Netflix også offentliggjort deres nyheder for den kommende måned.

Dunkirk

Mange havde måske troet, at 2.verdenskrig efterhånden var tømt for store fortællinger. Men Christopher Nolans om de mange tusinde engelske soldater, der strandede på en strand som kanonføde for tyskerne, vandt tre Oscars og blev af mange omtalt som et mesterværk både hvad indgår fortællerformen og indholdet.

Premiere: 12. juni

Luke Cage – sæson 2


Mens superhelte rydder rekorderne I biograferne, har de ikke haft helt samme succes i serieverdenen. Luke Cage kom som en af de få sorte superhelte godt fra start i første sæson, hvor man bevidst har lagt sig op af genren blaxploitation, der var en række b-film målrettet sorte i 70’erne. Nu kører vi med anden sæson, og det bliver interessant, om den kan holde charmen. Det foregår i Harlem, og musikken er super fed med Adrian Younge and Ali Shaheed Muhammad fra A Tribe Called Quest som chefingeniører.

Premiere: 22. juni

Glow – sæson 2

 
Det er en sjov idé at lave en fiktionsserie over kvindelig wrestling i 80’erne, og man har den dejlige Alison Brie (Mad Men, med mere) i hovedrollen. Den fungerede ikke for denne skribent, men mange var begejstret, så det kan være, man skal give den en chance mere. 


Premiere: 29. juni

November 13: Attack on Paris


Der er skurke (terroristerne), men der er mange flere helte (brandmænd, politi etc.), og det er sidstnævntes historie, men får I denne dokumentar-serie af de to brødre Jules Naudet og Gédéon Naudet, som vi har interview med i næste uge.
https://youtu.be/XLKBBaQLGo8

Premiere: 1. juni

Recovery Boys

 

USA har en eskalerende opioid-epidemi, der er kørt helt ud af kontrol de seneste år. Nu fortæller instruktør Elaine McMillion Sheldon i en ny dokumentar historien om fire mænd, der prøver at komme tilbage på benene efter flere års narko-misbrug. Den ser interessant ud.

Premiere: 29. juni 

LÆS OGSÅ: 14 film på Viaplay, der er værd at se

LÆS OGSÅ: Ny HBO-serie: Frygt og lede i den engelske overklasse

LÆS OGSÅ: Ny teaser til ’Sons of Anarchy’-spin-off varsler død og ødelæggelse

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Streaming og Netflix