Sons of Anarchy

Ny teaser til ’Sons of Anarchy’-spin-off varsler død og ødelæggelse

Den mexicanske motorcykelgruppe fra hitserien får sin egen historie i den kommende ’Mayans M.C.’

Allerede i januar offentliggjorde produktionsselskabet FX, at de havde planer om at lave en spin-off til den ekstremt populære motorcykelserie ’Sons of Anarchy’. Indædte fans vil med garanti huske, hvordan Mayans M.C. kæmpede for at opretholde deres territorier i grænselandet mellem USA og Mexico, mens kampene blev mere og mere voldsomme.

Nu har skitserne kastet en teaser af sig, hvor de læderbeklædte mexicanere drøner af sted i det tørre western-landskab til ’Paint it black’ af Rolling Stones – dog i en spansk cover-version – mens tusindvis af roser dør i mødet med gruppen.

Det er 2,5 år efter begivenhederne i ’Sons of Anarchy’ har fundet sted, og fokus er rettet mod det nye, talentfulde medlem af Mayans M.C. Ezekiel ’EZ’ Reyes, en ung mand fra en stolt mexicansk familie. Han drives af et enormt had, fordi hans fremtid blev destrueret af intern kartelkrig, der fører ham på en nærmest endeløs jagt efter hævn.

Om EZ får sin hævn, eller må lide en brutal død i armene på en rivaliserende bande, må man vente med at få svar på til serien er færdigskrevet, optaget og udgivet i løbet af i år. Men husker man volden og hadet i de skrappe macho-miljøer fra ’Sons of Anarchy’, vil man med garanti ikke blive skuffet, da hævn og penge angiveligt vil styre spin-off-serien i lige så høj grad som moderserien.

LÆS OGSÅ: Narcos-skaber skal skrive manuskript til ’Sherlock Holmes 3’

LÆS OGSÅ: Algoritme: Så stor er risikoen for ’Game of Thrones’-karakterernes endeligt

LÆS OGSÅ: Kultfilmene om Bill og Ted får efter 27 år en opfølger

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Streaming og Video