Foto: Viaplay

Ny sæson af ’Preacher’ og fire andre premierer på Viaplay i juni

Vi har samlet de bedste serier og film, som får premiere på Viaplay i næste måned.

Selvom sommervejret i øjeblikket indbyder til at være ude, skal du ikke snyde dig selv for noget indendørsunderholdning med en god film eller serie.

Hos Viaplay bliver sommeren fyldt med spænding og en række premierer på blandt andet danske dramaer, superheltefilm og en voldsudgydende tv-serie.

Vi har lavet en liste over de fem bedste film og serier, som Viaplay giver premiere i juni.

'Rig 45' sæson 1:

To dage før jul sendes Andrea, tilsynskvinden for Benthos Oil, ud til boreplatformen Rig 45 i Nordsøen, hvor hun i første omgang skal undersøge en dødsulykke. Her møder hun en skræmt og tavs besætning. Det viser sig, at de i stedet er fanget med et mord – og iblandt dem gemmer der sig en morder.

Denne nye internationale Viaplay Original-serie har et nordisk og dansk præg. Skuespillerne Søren Malling, David Dencik og Jakob Oftebro medvirker, mens Per Hanefjord (Black Widows) instruerer. Serien beskrives som en hårdkogt actionthriller.

Premiere 8. juni.

'Preacher' sæson 3:

Vi følger fortsat prædikanten Jesse Custer med den blakkede fortid, det store alkoholforbrug og de overnaturlige evner, der gør ham i stand til at bestemme over andre mennesker. Jesse rejser rundt i det sydlige USA sammen med den irske vampyr Casssidy og veninden Tulip for at finde Gud. Blandt andet vender han tilbage til Angelville i Louisiana, hvor han fik sin opvækst – men som han har undgået lige siden. Derfor bliver Jesse konfronteret med fortidens dæmoner og får brug for sine venners hjælp.

'Preacher' har siden den første sæson modtaget rosende ord fra anmelderne på grund af dens blanding af komiske og skræmmende øjeblikke. Serien er tv-udgaven af Vertigos 90’er-tegneserie Preacher.

Premiere 25. juni.

'Gud taler ud':

'Gud taler ud' er filmatiseringen af forfatterens Jens Blendstrups roman af samme navn. Søren Malling spiller familiepatriarken Uffe. En stædig far, der reagerer over familien i et parcelhus i Risskov i 1980’erne, indtil konen og de tre sønner får nok og gør modstand mod hans undertrykkelse.

Det er Henrik Ruben Genz (‘Frygtelig lykkelig’), der har instureret filmen, som blev vist i biograferne i efteråret 2017 og fik fine anmeldelser.

Premiere 21. juni.

’Thor: Ragnarok’:

Den tredje film i rækken om Marvels tordengud satte flere rekorder i udlandet. Filmen indtjente knap 790 millioner kroner, inden den overhovedet nåede til USA. I Sydkorea, Australien og Brasilien slog billetsalget rekord for den bedste debut i oktober nogensinde. I Storbritannien solgte den for lige over 100 millioner kroner, og det var den bedste oktober-åbning for en film på de britiske øer, der ikke havde agent 007 i hovedrollen.

I ‘Thor: Ragnarok’, som Marvel Studios og Disney står bag, skal Thor forsøge at redde Asgård fra dødsgudinden Hela og det forestående ragnarok. Den stjernespækkede rolleliste tæller blandt andre Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Mark Ruffalo og Anthony Hopkins.

Premiere 22. juni.

'The Big Sick':

Denne romantiske komedie forelskede de fleste anmeldere sig i, da den kom i biografen sidste sommer. 'The Big Sick' er baseret på skuespiller og standup-komiker Kumail Nanjianis virkelige møde sin kone, som i filmen spilles af Zoe Kazan.

Alle uperfekheder ved et forhold og selve livet bliver omfavnet i komedien. Hvad gør man fx, når man vågner om natten hos sin nye kæreste og skal lave stort på toilettet, men er for bange for lugten og de ultratynde vægge?

Premiere 8. juni.

Se, hvad vi ellers skriver om: Serier, Streaming, Film og Viaplay