De har regeret i Hollywood gennem årtier, filmlegender som Robert de Niro, Al Pacino, Tom Cruise og Leonardo Dicaprio. Men hvordan ser det ud med den næste generation af Hollywood-skuespillere? Euroman har fundet fire talentfulde skuespillere, som vi mener, kan føre Hollywood-arven videre.

Aaron Paul

Aaron Paul har indtil 2008 primært haft roller i reklamefilm, musikvideoer og som 'frat boy', 'wasted guy' og 'teen' i diverse amerikanske Tv-serier.  Men i en alder af 28 år stod Aaron for fire år siden over for sit helt store gennembrud som den evigt uheldige Jesse Pinkman i AMC-serien 'Breaking Bad'. En rolle som Aaron blev nomineret til en Emmy for i 2009, 2010 og i 2012, hvor han vandt for 'Outstanding Supporting Actor in a Drama Series'. Rygterne vil vide, at Aaron har landet hovedrollen i den nye HBO-satsning 'The Missionary', som snart skulle påbegynde optagelserne.



Andrew Garfield

Andrew Garfield har indtil for nylig været den evige birolle i film som 'The Social Network' og 'Never Let Me Go', hvor han har høstet alt fra BAFTA- til Golden Globe-nomineringer. Men nu er det 29-årige Garfield, der kan bade i rampelyset. Garfield er aktuel i sin første hovedrolle som den spindelvævs kastende Peter Parker i 'The Amazing Spider-man'. En rolle han har fået stor opmærksomhed for, og som ser ud til, at blive hans store gennembrud. Og Garfield er Spinder-Man lidt endnu, i 2014 skulle 'The Amazing Spider-Man 2' lande i alverdens biografer.



Joseph Gordon-Levitt

Den 31-årige skuespillere Joseph Gordon-Levitt startede sin karriere som Tommy Solomon i 'Mælkevejen 1. th.' og har sidenhen haft en del biroller i diverse film. I 2009 fik filmanmelderne øjnene op for ham i rollen som Tom i '(500) Days of Summer', og i 2010 havde han en større rolle i den hypede film 'Inception'. Senest er han set i 'The Dark Knight Rises', en film der meget vel kunne indløse Gordon-Levitt sin første helt store Hollywood-rolle. De som har set filmen, ved hvad vi taler om. Spoiler alert!



Shia LaBeouf

Shia LaBeouf blev først kendt blandt det yngre publikum for sin rolle i Disney Channels serie 'Even Stevens'. Men almen kendt blev Shia nok mest for sin rolle som Sam Witwicky i Transformers-trilogien, hvor han blandt andet hooker op med ingen ringere end Megan Fox og Rosie Huntington-Whiteley. Shia har nu skiftet de kommercielle Hollywood-film ud for en stund til fordel for Lars von Triers nye film ’The Nymphomaniac’, som også har Nicole Kidman, Charlotte Gainsbourg og Willem Dafoe på rollelisten.



LÆS OGSÅ HBO kommer også til Danmark

LÆS OGSÅ Filmtjenesten Netflix rammer Danmark