Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Garmin redefinerer det moderne outdoor-ur

Garmin redefinerer det moderne outdoor-ur

Garmins nye robuste outdoor-GPS-ur er konstrueret til den amerikanske militærstandard 810G for varme, stød og vandtæthed.

Det nye Garmin Instinct er alt det, et moderne outdoor- GPS-ur skal være: Robust, pålideligt og forbundet. Uret kan tåle næsten alt, men koster alligevel kun 2.399,00 kr. i vejledende udsalgspris.

Det blev lanceret i oktober sidste år, og her kaldte Garmins vicepræsident Dan Bartel uret for en redefinering af moderne outdoor-ure. Vi er meget begejstrerede over at tilføje Instinct til vores produktlinje.

Instinct er et robust og pålideligt smartwatch, perfekt til dem, der bruger deres tid udenfor og kræver et ur, som kan modstå elementerne, sagde Dan Bartel ved præsentationen.

EKSTREME TESTS
Garmin Instinct er konstrueret til den amerikanske militærstandard 810G for varme, stød og vandtæthed (ned til 100 meter).

810G er en amerikansk militærstandard, der har til formål at teste udstyrets grænser under forskellige forhold, hvor det forventes at blive brugt eller transporteret. De forskellige tests varierer alt efter udstyrets art, størrelse og vægt. Testspecifikationerne er meget omfattende og dækker et meget stort udvalg af forhold og situationer. Instinct er et pålideligt værktøj bygget til at klare udfordrende miljøer, understreger Dan Bartel.

AVANCERET NAVIGATION
Den fiberforstærkede polymer-urkasse giver styrke og stabilitet, og den kemisk forstærkede, ridsefri skærm har tilstrækkelig høj kontrast til aflæsning i direkte sollys, så man kan tage det med ud i ekstreme forhold. Et indbygget, 3-akset kompas og en trykhøjdemåler samt GPS, GLONASS og Galileo-satellitsystemer giver mulighed for sporing i mere krævende omgivelser, og hvis man alligevel farer vild, viser TracBack samme vej tilbage til udgangspunktet. Udover optimal navigation tracker Garmin Instinct hjertefrekvens, skridt, distance, kalorieforbrænding og meget mere. Vandring, løb, cykling, svømning, kajak og skiløb er nogle af de aktiviteter, der understøttes på enheden, og uret kan naturligvis også modtage sms, e-mails og andre advarsler, når det parres med en smartphone via bluetooth. Og mens man restituerer, overvåger Garmins nye ur selvfølgelig også ens søvnmønster.

LANG BATTERITID
Garmin Instinct har en batterilevetid på op til 14 dage i smartwatch-tilstand, op til 16 timer i GPS-tilstand og op til 40 timer med UltraTrac™-batterisparetilstand. Det fungerer med udvalgte sensorer i Garmins økosystem såsom tempe™ ekstern temperatur-sensor, inReach Mini til satellitkommunikation og Alpha for at spore dine brugshunde.

INSTINCT

produktbillede.jpg

Det robuste ur fås i tre farver; graphite, tundra og flame red. Garmin Instinct måler 45, 45 og 15,3 mm og vejer blot 52 gram.

INSTINCT er den seneste enhed fra Garmins store outdoor serie. Outdoor-serien fokuserer på at udvikle teknologier og innovationer løsninger, der forbedrer brugernes outdoor oplevelser. Uanset om der er tale om vandreture, jagt, løb, mountainbike, golf, dykning eller brug af satellitkommunikation, er Garmin outdoor enheder vigtige værktøjer til outdoor-entusiaster på alle niveauer.