JEG ER OFTE ude at spille jobs i hele verden, og selvom jeg er blevet god til at ’styre’ min søvn, er det stadigvæk hårdt for kroppen med skiftende tidszoner og mange timer i et fly. Så når jeg endelig er hjemme, forsøger jeg at holde en ret streng rutine.

Jeg står op klokken 7, fordi jeg har nogle børn, der skal være i skole klokken 8. Selv hvis jeg kunne, ville jeg nok ikke sove længere, og jeg har aldrig behov for at snooze, når vækkeuret ringer.

Hvis jeg er en inde i en virkelig god, kreativ periode, kan jeg endda godt opleve at få lidt stress over, at jeg pludselig skal bruge seks-otte timer af mit døgn på at sove.

I LØBET AF NATTEN har jeg altid fået nogle beskeder fra udlandet – det er 50/50 mellem sociale og forretningsmæssige beskeder – og de er det første, jeg tjekker ud, når jeg vågner, hvorefter jeg heller ikke kan dy mig for at gå på Instagram.

Jeg ved godt, at det her med at kigge på telefonen som det første er en dårlig vane, som jeg sikkert vil være bedre foruden, men ikke desto mindre er det sådan, det er.

JEG SPISER IKKE MORGENMAD, og det har jeg ikke gjort i en del år – det fungerer meget godt for mig. Derfor spiser jeg først, når klokken er 12, og der serveres en frokostbuffet ude på det kontorfællesskab, hvor vi sidder. Det er, som sådan noget ofte er: salater og kød i forskellige afarter.

Til gengæld har jeg lige købt en ny espressomaskine, som jeg står og hygger mig meget med om morgenen, mens jeg drikker en halv liter vand.

EFTER BØRNENE ER SENDT i skole, hopper jeg til crossfit-holdtræning. Det foregår i Butcher’s Lab på Vesterbro og meget ofte sammen med nogle af mine venner. Jeg har trænet lidt før i tiden, men det er først inden for de seneste tre år, at det virkelig har taget til, og det har faktisk hjulpet meget på de rygsmerter, jeg havde før i tiden.

Der er noget dejligt forpligtende ved at deltage i sådan en holdtræning med nogle venner. Da jeg gik i fitness, kunne jeg godt have en tendens til at ligge der og kigge lidt på nogle håndvægte og så tage hjem igen, men den går ikke her. Jeg kan ikke slippe.

NÅR KROPPEN ER KØRT godt igennem, tager vi lige 30 minutters chit-chat. Det er altid rart lige at catche op, når så meget af min tid går med rejser og at sidde i studiet. Hen over vinteren kørte vi også en times sauna og nogle dyp i havnen efter træning, men det tager for meget af mine morgener, som jeg rent kreativt sætter meget pris på. Der er jeg typisk ret effektiv, åben for input, og min hjerne fungerer generelt bare godt på det tidspunkt, så det vil jeg gerne udnytte.

JEG SKAL VÆRE ÆRLIG og sige, at det selvfølgelig ikke er optimalt, men jeg har faktisk taget badet inden crossfit – jeg kan godt lide at starte dagen med et bad – så når jeg kører mod studiet er det ofte bare i en ny T-shirt.

MUSIK ER FAKTISK ikke en del af mine morgener, selvom jeg tror, at det ville gøre dem bedre. Det hænger nok sammen med, at al min tid går med at lave og høre musik, så når jeg endelig er hjemme, kan jeg næsten ikke overskue at finde noget; jeg bliver lidt doven omkring det. Hvis der var en dj, der hver morgen gad at styre det for mig, ville jeg blive glad.