Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Bedst klædte
Foto: Rasmus Weng Karlsen

Danmarks bedst klædte mænd: Nummer 6: Samuel og Noel Aiwerioghene

Der er mode, og der er stil. Euroman forsøger hver måned at inspirere læserne inden for begge områder i vores modeserier, og i måden vi klæder vores mange portrætpersoner på. En gang om året lader vi 10 nøje udvalgte mænd inspirere med deres helt egen stil. Der er ikke et facit for god smag. Der er heldigvis mange.

Samuel og Noel Aiwerioghene, 26 år, stiftere af Akins Collective

Hvilken ting i jeres garderobe bruger I mest?

NOEL: ”Jeg bruger mest mine lange uldfrakker. Der er bare noget særligt ved at have en lang coat på. Jeg kan godt lide, at de omslutter en, og at de nærmest er et outfit i sig selv.”

SAMUEL: ”Jeg er også nødt til at sige overtøj. Det er det, der fylder mest i min garderobe. De fleste af mine frakker og jakker er vintage. Det er faktisk meget sjældent, at jeg finder overtøj fra nye kollektioner. Måske er det også derfor, at mine frakker har en særlig betydning. De er unikke og anderledes, og jeg ved, at mine venner ikke kan gå ud og købe noget magen til.”

Har I en ting i jeres klædeskab med en særlig historie?

SAMUEL: ”Jeg har en beige trøje fra Acne Studio med opkast på ærmet. Den er ret speciel for mig. De sidste fem år er den gået på runde i vores vennegruppe, som består af omkring 10 drenge fra Odense. Vi har altid været gode til at bruge hinandens garderober, og af en eller anden mærkelig årsag sidder trøjen bare godt på os alle sammen. Vi er nok seks forskellige drenge, der har haft den på skift. Noel havde den også engang. Nu er der så kommet denne her brækplet på, og den er simpelthen umulig at få væk, så jeg går ikke så meget med den længere. Men jeg kan ikke nænne at smide den ud.”

BV2O8185V2_330.jpg

Hvilken tendens kunne I aldrig finde på at hoppe med på?

SAMUEL: ”Man ændrer sig jo hele tiden, så man skal passe på med at udelukke noget. Men sådan noget som stramme bukser kommer jeg nok ikke til at gå i igen.”

NOEL: ”Det gør jeg heller ikke. Vi gik tit i stramme bukser, da vi var yngre og havde en lidt mere rock’n’roll-periode, men nu bryder jeg mig ikke om det. Jeg synes simpelthen bare ikke, at stramme bukser gør noget godt for mit outfit.”

Hvad vil I gerne føje til jeres garderobe?

SAMUEL: ”For tiden ønsker vi os flere bukser, som er lidt oversize. De skal have længde og fylde, så de kan give en bred silhuet. Vi har haft svært ved at finde sådan nogle bukser, så nu er vi faktisk gået i gang med at lave dem selv.”

Se, hvad vi ellers skriver om: Bedst klædte mand og Stilguide