For et par uger siden lancerede det danske tøjbrand Bareen et samarbejde med fodboldklubben AGF, og nu har de, undskyld GF-fans, taget et skridt op til det næste niveau, da de er gået sammen med selveste PlayStation om en ny kollektion.

Samarbejdet er indgået, fordi Bareen og Playstation vil hylde det klassiske bilspil ’Gran Turismo’, der udkom for første gang i 1997, to år efter den første Playstation.

Det er sidenhen blevet til syv spil i ’Gran Turismo’-serien, der nok sammen med ’Need for Speed’ er synonymet med virtuel fart for de såkaldte millennials over hele verden.

Netop den nostalgi vil medstifter af Bareen Mathias Klitgaard forsøge at ramme med kollektionen:

"Jeg tror, at vi alle på et eller andet tidspunkt har siddet på gulvet og grebet controlleren med svedige håndflader i forsøget på at sikre en ’guldtid’ omkring Nürburgring, så jeg er ekstremt begejstret for, at vi var i stand til at samarbejde med PlayStation om denne serie. ’Gran Turismo’ er et af de spil, man altid kan vende tilbage til, og det er virkelig et fænomen af en franchise, som jeg har brugt mange timer på at spille gennem årene, og det er dejligt, at vi kan hylde det gennem Bareen.”

2000x2500_grey_backdrop_hoodie oversize_cloudy grey_closeup.jpg

Mændenes svar på Planet Nusa, Bareen, er gået væk fra deres oprindelige filosofi om at lave tøj uden logoer, som de turnerede rundt med, da brandet trådte deres spæde skridt under navnet Bare en T-shirt.

I stedet kastede de sig i 2023 over at lave fire samarbejdskollektioner med bredtfavnende brands fra Røde Kors til Ukendt Kunstner til senest AGF i år. Fælles for dem alle har det dog været, at de har været enormt efterspurgte og er blevet udsolgt i løbet af få uger.

Og som bekendt handler det om at smede, mens jernet er varmt, og det må man sige, at Bareen gør.

Kollektionen fra Playstation x Bareen kan købes fra den 27. marts 2024, og du kan skrive dig op til pre-access lige her.

2000x2500_grey_backdrop_box fit_white_back.jpg2000x2500_grey_backdrop_fleece_blue_front.jpg

2000x2500_grey_backdrop_hoodie oversize_cloudy grey_front.jpg

2000x2500_grey_backdrop_track pants_black_front.jpg