organic basics

Sølvtøj

Ungt dansk firma vil give dig bedre hygiejne med underbukser i sølvtråd

Materialet anvendes også af astronauter.

Underbukser lavet af sølv.

Det lyder som en nyrig joke. Blærerøvens foretrukne undertøj. Men idemændene bag konceptet mener det ganske alvorligt. Materialet er nemlig valgt for sine sunde egenskaber og ikke for sin bling bling-værdi. 

Ifølge Organic Basics, der igennem et par sæsoner har solgt diskret designet undertøj af økologisk bomuld, og som nu introducerer produkter i materialet SilverTech, er sølvet nemlig både godt for blodomløbet og kropstemperaturen, men dårligt for bakterierne.

SilverTech har tidligere været anvendt i astronauters rumdragter på grund af sine hygiejniske egenskaber, og materialet, som nu bliver taget i brug af det danske undertøjfirma, påstås at tage livet af 99,9 procent af de bakterier, der måtte opstå i de nedre regioner i dagens løb.

SilverTech er en blanding af sølvtråd og bomuld, og fordi sølv er en god varmeleder, skulle det også betyde, at du lettere kommer af med din kropsvarme om sommeren og derfor sveder mindre. Men fordi materialet reagerer dynamisk i forhold til din krop, skulle det samtidig hjælpe dig med at holde dig varm om vinteren.

Desuden kan sølvtråden ifølge Organic Basics forbedre dit blodomløb.
Og så er det faktisk slet ikke så dyrt at få pakket de ædlere dele ind i et ædelt metal.

180 kroner anslår virksomheden, at et par underbukser kommer til at koste, når de kommer til salg i løbet af denne måned.

Her kan du Organic Basics andre crowdfundede sølvtøjsprodukter.

LÆS OGSÅ: Dit næste ur er af bomuld 

LÆS OGSÅ: 10.000 for to par sko: Unge sælger sneakers videre for formuer 

LÆS OGSÅ: Find din stil: Sådan vælger du de perfekte underbukser